13

дядо Илийчо

преди 1 година

Айде мЕтайте го вече АТОМа бе! Откога го чЕкам. Цяла студена война мина и все не идва пущината му. Метайте и да се свършва вече тоя грешен свят! Кокорчо, обявявай войната мойто момче, обявявай и да ни помотат и да се свършва!

12

Фащам Балкана

преди 1 година

Тази зима на балкан ще е! Нацепил съм дърва има за две зими! Горе в балканеца отивам, пък нека пращат призовка щибаняците от ДБ! Аз за интересите на САЩ няма да ходя да гина. Да ходи да се бие Христо Иванов и лунатиците около него.

11

Личността, която

преди 1 година

Трябва да бъде избрана по традиция трябва да е от победилата на изборите партия. Комунистите от ПП умишлено съботират работата на парламента в интерес на Москва и Путин. Това, че оставаме без законотворци в тези трудни за хората времена и за петте комунистически, проруски формации не е от значение. И ПП, и Възхода, и ДБ, и Възраждане ги създаде Радев. БКП създаде него. Но това е народното представителство! Искаме си олигарсите и утопията раша. Факт.

10

ДА

преди 1 година

Нещо по кюшетата ли стъкмихте....с ДПС и БСП

9

Ококориха го

преди 1 година

В КОЗЯК! Хахаха

8

Тоя ни е засилил

преди 1 година

стремглаво към Еврозоната! Като дойде еврото ще стане страшно хората ще колабират по улиците от глад, от нищета. Ще гърмят банките като пиратки по нова година!! Спестяванията ще се заличат. Просия навсякъде ще има.

7

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо мамин-златен, старовремска страна и хич не си падаме по обратните - вземи си чернооморското гадже и хич да те те няма, гейовете никак не вървите тук. Марш нейде-някъде си, и НЕ ни помпай повече ИНФЛАЦИЯТА, която те храни сито и честито, само дето е за сметка на моята софра, хапчета и печка.

6

Абе чорап

преди 1 година

Тия като тоя обаче от топлите си местенца говорят за промени че трябвало да има. Опримисти били! Сетила се Мара! Спокойно, Кокорец, спокойно хер Шолц, спокойно Макрон! Зимата още не е дошла. Като дойде, промените ще се случат от самосебе си. А вие ще сте само зрители-оптимисти!

5

Кокорчо да се огледа

преди 1 година

Във Франция се чака по 3-4 часа за бензин. На някои места има квоти. 30 литра на човек. Газстанциите са празни. Багетите поскъпнаха 40% само за 3 седмици. Безредици и саморазправа царуват из цялата страна. На някои места млади хора окупират бензиностанциите и продават бензина за 3.5 евро литъра. Резултатите от политиката му скоро ще се усетят и тук!

4

В Козяк

преди 1 година

го заразиха с ОПТИМИЗЪМ!

3

Heh

преди 1 година

Този е зловреден! Да идват избори и да отичат в канафката при ИТН!

2

Анонимен

преди 1 година

Путлеро-кокорчовци, цялата ви пасмина сте МИНАЛО - примирете се с цялата си ЯЛОВОСТ и си идете в небитието нейде-някъде си си, откъдето *** ви ни натресе на главите. Друм широк, свят голям - дим да ви няма!Само това искаме - нищо друго, да ви няма!

1

Битцент

преди 1 година

Днес как така няма нищо писано за тиквата?