73

Американ

преди 1 година

Предупредиха в смисъл заплашиха, ама на ибриците не им пука, щото са хванали Европата за топките и тя не смее да мръдне.

72

Тон

преди 1 година

Може да заповядват само в своя краварник!

71

БПФ

преди 1 година

САЩ загубиха и ислямския свят. Турция, Арабия, Пакистан. Загубиха Латинска Америка. Загубиха Африка. Дори Израел не подкрепи санкциите им, нито дава оръжие на Украйна. САЩ са в изолация. Не Русия.

70

помашки мелез

преди 1 година

др0гаре плоскоземи, знаете добре, че ако САЩ само мигнат и лирата ще стане с отрицателна стойност към стотинката.

69

Смях

преди 1 година

Ердоган го е преместил......

68

САЩ

преди 1 година

Да си броят кравите и да не се мешат там къде не им е работа! Заради тези фашисти сме толкова зле!

67

Яяяя

преди 1 година

До АнонименБаба Меркел управлява толкова дълго в една сравнително спокойна Европа, защото знаеше ,че благосъстоянието и конкурентността на ЕС е стъпило върху евтините руски суровини. А което е добро за Германия е добро за ЕС. Но Пък не е добро за конкурента САЩ.Тук не става дума за някакви жалки стотинки от продажба на газ ,а дали Европа ще продължи да е третия икономически център на планетата. Който спечели Европа, той печели битката за Новия световен ред

66

Анонимен

преди 1 година

Какво значиние има къде е тръбата след като има санкции . Русия сама спира газа, а другите се готвят да спрат останалото сами. Тази тръба,ще си виси като СП2. Другото са празни приказки.

65

Анонимен

преди 1 година

На САЩ само това им остана, да предупреждават. Предупредиха Иран... Те продадоха дронове на Русия, Предупредиха С.Корея... Ким изстреля 2 ракети в посока Япония, С.Арабия... Намалиха добива на петрол с 2М барела на ден. Сега Турция предупреждават... Все си мисля, че Гърция ще бъде залята от мигранти и турците ще си го преместят от левия в десния

64

Анонимен

преди 1 година

САЩ очакваха те да печелят, а сега Турция ще им хапне залъка. Краварите са в истерия.

63

Анонимен

преди 1 година

Ердоган се хваща на същата въдица на която се беше хванала Меркел. Путин години наред и обещаваше как Германия ще стане газов хъб и ще печели от препродажба на руски газ в Европа. Това беше причината Меркел да се държи като удавник за сламка за северните потоци. Накрая Русия в яда и отчаянието че се провали в Германия сама си взриви патоците. Сега Путин търси нов бaлък да се хване на същата кукичка.

62

БАНко

преди 1 година

И ТОЗИ ХЪБ ЩЕ ВЗРИВЯТ КРАВАРИТЕ ???

61

Анонимен

преди 1 година

САЩ очаква турците да са като нас - на колене, с разтворени бузки, но при Велика Турция не са познали!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Турция го е решила. Ние ще кажем не. Газта ще минава през Гърция, а ние пак ще гледаме отстрани. И двете ни съседки си знаят интересите.

59

Анонимен

преди 1 година

Абе какво се занимавате с фалиралата ориенталска територия Турция?

58

Чичо Бляд

преди 1 година

Колкото и да се пените САЩ командва света. Където са парите там е и власта.

57

Бай Асен

преди 1 година

Значи не мога да разбера където и да стане нещо по света и краварите са първи да казват какво трябва да прави дадената държава. От къде на къде, кои са те да казват на Турция, а и на която и да е независима страна в света!

56

Анонимен

преди 1 година

Американците изпускат юздите.

55

тодор живков

преди 1 година

До стига бе - Ами утре Русия и Турция ще решат да си разделят България , пак ли не трябва да ги бият през ръцете , а отговори глупендерчо .

54

Анонимен

преди 1 година

Щесе окаже че сме по предвидливи от турците.