6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Изглежда си много притеснен, че ще вземе да падне режима в Техеран и тогава Русия ще остане без "модерно" иранско оръжие.

5

Анонимен

преди 1 година

Шаха Реза Пахлави много лесно го събориха през 1979 година. Франция им докара със самолет на Ерфранс религиозния фанатик Хомейни който яхна недоволството срещу шаха и открадна революцията срещу шаха заменяйки я с религиозно иго. Това иго продължава над 40 години и не му се вижда края, едва ли това е била целта на Франция тогава, но политическото късогледство на Париж докара големи беди на Иран. Вместо влияние на Франция в Близкия изток света получи държава терорист.

4

Анонимен

преди 1 година

"Учениците са били отведени в града на протест срещу насилието и в памет на загиналата Махса Амини" Кой води ученици на протест и с каква цел се прави сами се сетете

3

Извод

преди 1 година

Учениците били "подложени на насилие и обиди от цивилни и забулени жени" - това вероятно са били грозотии, които има защо да настояват всички жени да ходят забулени. Жалко, че е починало още едно момиче. Как е възможно да се отнема живот само заради това, че някакви настояват да ходят забулени като бабароци и да плашат нормалните хора?

2

Анонимен

преди 1 година

Явно в тази страна мъжете са гола вода и пълни комплексари. Пътувайки по света винаги избягвам подобни страни, не ми е интересно да се сбутвам с комплексари подтискащи жени, предпочитам срещи с истински мъже.

1

x 0,000001

преди 1 година

Новината по коефициента отгоре и се доближавата до реалната достоверност.