50

1

преди 1 година

До 57: Да най умни са че са се образова ли в Европа и Америка. Ако си бяха стояли в Израел щяха да бъдат като тяхните роднини палестинските тарамбуки с каруците и магаретата. А доколкото да е жално на Русия не знам голяма част от населението на Израел са руско говорящи или руски евреи. Един друг евреин е Ленин(по майчина линия като всички евреи) Сталин и неговият най добър приятел и личен готвач е Спиридон Путин и неговата дъщеря майка на Владимир Путин Мария Иванова Шаломова.

49

Винаги

преди 1 година

Евреите са били винаги против хитлеризма и фашизма.Сега израелтяните с против кремълските фашисти, които убиват стотици цивилни хора в една безсмислена война. Кремълските фашисти не воюват защото са застрашени или са нападнати от някой враг.Кремълските фашисти унищожават жилищата, пътищата и електроцентралите на мирни хора.

48

Алито от София

преди 1 година

Не е ли достатъчно това което дават техните сънародници в САЩ на Украйна за да поддържат войната, вместо да се съгласува премирие и милиони невинни хора да се приберат по домовете, що украйнци не са много обичани от много хора заради тяхното нагло поведение и други фактори, но все пак са хора, за които първо зеленски трябва да помисли тях, а не само за семейството байдън, които обърнаха живота на целия свят и

47

Тон

преди 1 година

Ако израелците им помагат, все едно да плюят на паметта на хилядите невинни който са убити от ръцете на укрофашистите през втората световна, които ги смятат сега за герои жалко!

46

Анкета

преди 1 година

Ако СДС-Шайката не беше унищожила държавността, не беше изкормила държава и не я беше превърнала в добре окрадена англо- краварска колония - не трябваше ли до сега Безродника В(Л)айномет Сулю Паситто да е кастриран и изпратен на фронта да громи руснаците?Който е "за"- да вдигне палец нагоре,а който е "не",отзад да му го забоде.

45

Д@КастрирамеЖидаПаси

преди 1 година

Няма ционист,който да не лъже и да не краде.И по- голямата част от евреете са такива -едно говорят, друго мислят,трето вършат и накрая ти забиват нож в гърба.

44

муспи

преди 1 година

Ислаил ще пусне много по опасни оръжия от иранските дронове, ако бугарите не освободят дадената им от бога Яхве Обетованка - между Дунава и Беломорието и Вардаро и Черноморието. Вэн от Обетованката мръсни гоими!

43

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Що бе ! Я да видят българските заводи за оръжия -рекордни продажби, рекордно производство , 5 пъти увеличение на заплатите

42

Анонимен

преди 1 година

Браво на израелците, следват нашият пример - никакви оръжия, само дрехи, храни и изобщо всичко, дето не се продава или му изтича годността. На харизан кон зъбите не се гледат ей.

41

Анонимен

преди 1 година

Демек един кожен микрофон с две тонколони, еврейска им работа.

40

хаха

преди 1 година

няма да дадем оръжие, за да успокоят хората и скришно знаете. как БГ направи да не се лае много. А може и от техните дрони камикадзе, които имаха Азербайджан.

39

Анонимен

преди 1 година

Бенямин Натаняху вчера обяви защо......страх ги е да не бъдат продадени на иран ..информацията е на мосад

38

Анонимен

преди 1 година

Няма да дадем оръжие на Украйна, но ще ѝ дадем нещо друго - кожен змей с едно око между задните полукълба???

37

Е.... от Хайфа...

преди 1 година

Не познавате евреите.Ще помогнат , но с друго...Ето там е заровено кучето, но нашите коментаристи -болшевики не го разбират това.Нивото им на интелигентност е доста на ниско ниво.След време дано ще се усетят...А точно дроновете излязоха първи от Израел 1992год. ,като разузнавателни малки самолетчета срещу арабите.

36

Анонимен

преди 1 година

Да те понеже Израел са много компетентни и знаещи по тези въпроси та чак и съвети ще дават. Един обикновен руски дрон над Голанските възвишения им направи за смях цялата ПВО и ПРО система. После трябваше Путин да им се "извинява" че са направили грешка и по невнимание са навлезли и така няколко часа.

35

Адмирации

преди 1 година

Tези израелски нацисти, добре си дават сметка, колко ще изгубят, ако пратят оръжие под натиска на САЩ!

34

Анонимен

преди 1 година

Израел ще предоставя на укрите хуманитарна помощ: качествена кока и памперси. В неограничено количество. Хахаха...

33

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Израел са казали на Украйна, че ще й купят колело, ама друг път. И нашите платени коментатори се правят, че това е голяма и много радостна новина:)

32

Анонимен

преди 1 година

Русия и друг път е насъсквала съседи на Израел. Резултата го знаем. Израел е мотика, която Русия не иска да настъпи. При предишните опити Израел за по няколко дена съсипа бая многобройни армии.

31

Анонимен

преди 1 година

Закъсаха го товарищите.