9

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Аз пък разчитам времето да мине бързо и скоро Пеги Бънди да не я виждаме в общественото пространство понеже е жалка картинка.

8

Анонимен

преди 1 година

ББ си рита мачле :) Не му пука за НС Герб са дълбока скръб

7

Митко Любопитко

преди 1 година

Как да деблокираме държавата , другарко Йотова, когато ти и твоят ментор я блокирахте безвъзвратно ?! Скъсахте с партията , която ви избра на този пост , скъсахте с отрочето си ПП ,сдушихте се с враговете си - ГЕрП и Д(п)С ,внедрихте новото ИТН ,т.е. Б.Възход с надуване на проценти в първия час след приключване на изборния ден , измисляте ми някакви си евроатлантизми ,само и само Х.Мустафа да не ви дърпа ушите е да ви остави на сладкото местенце с хубавите заплатки ! Хората - кучета ги яли ...

6

1984

преди 1 година

Много разчитали??? Да, ама не, пак лъжи. От 2 години радев и йотова работят за президентска република: счупиха държавата, натресоха ни киртака и кокоро в нарушение на Конституцията и декларираха подкрепа към Черера....нали им е спонсор.

5

Хах

преди 1 година

То имена има няколко Йотова, но председател на парламента едва ли ще има!

4

Бунгур

преди 1 година

Какъвто народа,такива ни и политиците. Крайно време беше да лъсне истината.Сега е като на длан,ясно и неуспоримо.Кроворазбрана цивилизация,псевдо плурализъм,безброй партии и естествения резултат е самоизяждане. Това забъркахме избирателите и сега ще си го сърбаме.

3

И неговото име Е...

преди 1 година

ИЗБОРИ!

2

анонимен

преди 1 година

То и сега народа Ви е дал имена

1

Анонимен

преди 1 година

Имена бол,ама не стават.