50

Анонимен

преди 1 година

Партиите са демоде. Дори и да сформират правителство 70% от народа ще продължава да им се смее и да ги нарича самозванци. Както казва Василев - ситуацията е патова. Била е такава и 1935-1939 когато партиите са забранени, а се гласува за личности. Ситуацията е била същата - западно марионетно правителство се чуди как да ни вкара във чужда война и се крие зад полите на фашисти. Историята се повтаря и скоро можем да видим как всички "политици" и "интелигенция" биват изтрепани наведнъж.

49

Анонимен

преди 1 година

Само че ИМЕННО на затворени трибуни преговаряха в Германия, преди това Белгия, а наскоро - и в ИЗраел. А ние които преговаряхме на отворени трибуни не можахме да сглоби правителство за 6 месеца. Нали ПП и ИТН за всичко се бяха разбрали?

48

Анонимен

преди 1 година

ДБ е вредна.Костов,Дайнов и Янакиев са за народен съд.

47

Анонимен

преди 1 година

До 50 Не целта е с тези подигравки да изкарат хората на улицата да спретнем и ние един майдан и край на Българската държава.Такъв е плана и последната година е очевиден.Дори през последните 24 часа го намекнаха някои политици от парламентарната трибуна.

46

Анонимен

преди 1 година

Помните ли черните знамена от протестите, ами това бяха анархистите и сега те са в парламента. Иначе за промени за прокуратурат реват, но когато има такива недомислици в конституцията никой не го признава?

45

Анонимен

преди 1 година

То пък всякаш с нашия вот се решава нещо.Все тая,накрая банката винаги печели.

44

Опппааа

преди 1 година

Поканете В.Божков с лотарията си и който спечели да стане Председател на НС!

43

Анонимен

преди 1 година

За сляпо вярващите в евроатлантизма препоръчвам да си намерят разбираш руски език и да си пуснат клип с разговор, направен от едни зевзеци, представящи се за неруснаци, с един от големите оръжейници на Украйна. Ще чуете от първа ръка колко и с какво качество е оръжието им, как го използват, каква е помощта на САщ, доколко са ефективни руснаците и от сорта.

42

Натовеца

преди 1 година

на този етап това звучи доста добре !

41

Елена

преди 1 година

И кой блокира страната и институциите - вие.Заедно с ДБ, ни се водите, ни се карате.Това ви е задачата, нали? И Слави блокираше в предишния парламент, е, изтече в канала, в мръ сния канал. И вас ви чака същото, нищо че се мъчите да надхитрите цял народ.

40

Анонимен

преди 1 година

Разбирате ли каква е целта, овце? Скоро ще ви кажат, че сте неспособни да изберете хора, които могат да вършат работа и затова е нужна смяна на системата, която ще изключва вашето мнение/вот или ще го сведе до някакво безмислено гласуване за замазване на очите.

39

Анонимен

преди 1 година

Айде пак Путин е виновен,че хан Аспарух не е отишъл на запад,а е избрал да основе държавата ни на Черно море.???

38

Валю Мънито

преди 1 година

Защото не могат да се разберат кой какво да краде!

37

Анонимен

преди 1 година

Пакет законопроектов о борьбе с ЛГБТ-пропагандой внесут в Госдуму 20 октября депутат Александр Хинштейн

36

Анонимен

преди 1 година

Блокирано е и държавата е блокирана, защото е очевидно че има задкулисна борба и саботаж, които се водят срещу евроатлантическата ориентация на България. И е достатъчно ясно от кого е дирижирана и подклаждана този дейност.

35

Анонимен

преди 1 година

Нефилния плъх е недоволен че никой не се е отзовал на задкулисните му консултации

34

Анонимен

преди 1 година

Скандал в Европарламента. Бурни овации след лекцията на проф. Перон. Урсула отказа да предостави SMS-ите с които е преговаряла за ваксините. Въпреки уверенията, че 1 ваксина е достатъчна и после всичко ще свърши, всеки ще пътува свободно и край с локдауна, Урсула е купила за 71 милиарда ваксини за 10-кратно ваксиниране на цялото население на ЕС, всеки да се ваксинира по 10 пъти. Още от началото е знаела, че ваксините не действат.

33

Анонимен

преди 1 година

До 80, ами захващай се да гледаш Песента на живота по Диема фемили, и изчезни от тук бе бо-клу-к ско-пен!

32

Анонимен

преди 1 година

Борисов няма как да преговаря. Той или заповядва, или козирува. Борисов няма как и да отиде някъде, където няма да реже лентички, няма да бъде ухажван от журналисти, няма да прегръща "почитателки". Борисов няма как да прати хора да преговарят публично, защото не може да ги командари незабелязано. ... Но ГЕРБ имат само 67 бройки. ГЕРБ И ДБ постъпват гаднярски, като деклаеират, че веднага ще внесат предложение за военна помощ за Зеленски. Щом с това ще се започва, по-добре да не се започва.

31

Анонимен

преди 1 година

Коалиция Ориент експрес (ГЕРБ - ДПС - Възраждане - умрялото ИТН), която свали предишното работещо правителство и блокира държавата, сега да поеме отговорност и да започне да управлява