12

Дес

преди 1 година

При някои възрастни хора мисловните процеси спират . И 10 пъти да са видели в новините подобни измами, пак ще се излъжат. Защото вече не могат да мислят. Близките им, като ги знаят , не трябва да им оставят достъп до нищо ценно . В това няма нищо обидно, просто е до организъм. Има хора и на 80 и нещо с остър ум.

11

Д-Р Петров

преди 1 година

До Гиб Мелсън 9...Само ,където не си написал ,че парите на бабите са ги открили в Борисовата къща. Толкова си неадекватен...Какво ти е? Май си болен на тема Бойко...

10

Анонимен

преди 1 година

Имала - дала.

9

Анонимен

преди 1 година

Всъщност половината измамени са млади хора, но повечето от тях от срам, че са ги измамили, не се оплакват в МВР. Все пак има и млади хора, които се оплакват в МВР.

8

Само питам

преди 1 година

На никого ли не му прави впечатление колко точно са подбрани жертвите. За толкова години Ало измами Няма нито един опит за такава измама на млад човек или на средна възраст.... Всички жертви са САМО пенсионери ...с пари кеш в дома си и с леки ментални проблеми.... Дали няма замесени лекари.... банкови служители.... полицаи..... Прекалено прецизен е тоя подбор на измамите. Няма как да е случайно.... а полицията да открива само дребните риби и да ги хваща... и пуска... и хваща...и пуска....

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

Туй нищо не е в сравнение с факта да гласуваш 12 години за Винету. Жената са я измамили в рамките на часове. Но 12 години да те мамят и лашкат без да се усетиш, че те работят и то някакъв вожд футболист, смятай колко булгур има в главата.

6

Анонимен

преди 1 година

Ама той ако е работил цял живот как така хвърля, много интересно.....

5

Костов

преди 1 година

*** строител от гр Суворово ми взе 400 лева за желязо за основи на ограда и изчезна. Някой да не се е заблудил,че тая пасмена се е интегрирала.

4

Анонимен

преди 1 година

12 г на власт ,сега пак Бойко да излиза и да каже как така МВР спи и по негово време излезнаха Ало Апашите ?Закривай държавата и на ново

3

dr. Haus

преди 1 година

Предлагам всеки, който живее с възрастни да не ги оставя сами с големи суми пари или стриктно да ги инструктира да не говорят с непознати и да не хвърлят нищо от балкона. Много зачестяха такива случаи.

2

Анонимен

преди 1 година

На 78 не е чак толкова стара, че да не може да върже 2 и 2. НПека дават, нема ги жалим. Не се научиха.

1

Анонимен

преди 1 година

И по-лошо можеше да бъде, има едни измамници се опитват да инжектират възрастните хора с поредна доза вредни експериментални инжекции. И там най-наивните и немислещите се хващат на измамата.