43

до 44

преди 1 година

Най-после такива, като вас, им просветна. Упражнението, сваляне на работещо правителство, беше разрушително за всички, особено като нямаш план какво да правиш. И "простото" не го закачихте на правилното място. Кой сега е "просто"?

42

Радослав

преди 1 година

Да организират гладиаторски битки до смърт. Който победи става председател. Тъкмо ще станат по малко хрантутници! Внй лошият случай поне ще имаме 1 ден забавление. После и за комисиите пак гладиаторски битки, за министри също и така докато не останат 20 депутата!

41

Анонимен

преди 1 година

Данчо Ментата ще да е :)

40

Анонимен

преди 1 година

Гербавите станаха за смях и за резил.На следващите избори съвсем ще се спихнат и само може да си мечтаят за председател на НС и кабинет.

39

Анонимен

преди 1 година

Железния от ГЕРБ да каже ,как заботя от една автомивка на кв .Хладилника до милиони и фирми .Ясно е баща дърто комунееее от БКП.Да излезе онда каже как заботя ????

38

Лъчко

преди 1 година

На Десито такава шпакла ще и направя, че ще и държи мокро докато изберат председател.

37

Анонимен

преди 1 година

Айде бе,решавайте,че веждито е изпаднал в алкохолна абсистенция и вече едвам издържа.

36

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ нищо не решава.Решава Борисов!А той от "уважение" към парламента си рита мачлета.И после искат хората да им се доверяват.

35

Анонимен

преди 1 година

Дядо Бойко всички те мразят, махни се банкянски тулупино. Марш в пернсия че пречиш на државата

34

Анонимен

преди 1 година

На снимката виждаме ГЕРБ-ДПС модела!!

33

Анонимен

преди 1 година

За да се избегне всяка възможност за руско влияние върху взимането на решения за председател на НС и съставяне на правителство, консултациите ще продължат в сградата на посолството на САЩ в София! И Роско и Мони вече са там! Своето неангажиращо мнение ще изкаже и представителя на Байдън, но само така- пожелателно и приятелски, без нотки на влияние.

32

Соломон

преди 1 година

Как ли ще управлявате вие от ПП? Един председател не можете си избра. Некадърна работа.Сякаш сте паднали от Луната.

31

РАБОТЕЩ

преди 1 година

Докато българите не прогледнат,че ББ ни е закопал на дъното,че не сме нормална евр.д-ва,че успяват да мътят главите на хората като Възраждане и пр.ще сме на това положение.За 12г.колко общински и д-вни болници бяха оправени и модернизирани,построи ли се детска болница?Само това да посочим е достатъчно мутрите на следващите избори да не вземат повече от 30 гласа.Държат градове и села,изработиха перфектна схема да се краде законно и вие продължавате да ги защитавате във вашите постове.СРАМ!

30

Анонимен

преди 1 година

Гербавите са в тупик.В парламента говорят едно,а вожда им нарежда друго.Жалка картинка.Овъртолили са се като пилета в кълчища и не знаят какво да правят.

29

анонимен до15 ГЕРБ

преди 1 година

Явно сте спали , когато са избирали и след това назначили Гешев. Аз обаче много добре си спомням лятото на 2019г когато ВСС избра Гешев и в края на годината влезе в длъжност. Къде тук слагате Б.Борисов?

28

Анонимен

преди 1 година

ПП още не осъзнават резултатите от изборите.Борисов се върна,а те загубиха много гласове.Вместо да си върнат доверието,доколкото е възможно,те продължават с циркаджийските номера!Нови избори ще има!ГЕРБ,ВЪЗРАЖДАНЕ И ДПС са ясни,ПП ще са до или след БСП...Щото са не много умни и не толкова красиви!

27

Анонимен

преди 1 година

Веждито каза, че неможе по цял ден да стои в парламента. Имал си и друга работа човека. Заради тези неразбории си губи времето в парламента.

26

Анонимен

преди 1 година

Тези пък да не видят нещо хаха ... Ще ви го споделя така. Всички сме сигурни, че изборите малко или много се манипулират. Няма да спорим от кой, защото сигурно всички са в играта, но е факт, че се манипулират в някаква степен. Щом сме сигурни в това, то спокойно можем да стигнем до извода, че имаме такива "патови" резултати, защото някой е искал да ги имаме. Тогава следва, че умишлено се цели да нямаме правителство, за да не ни натискат за войната в Украйна. По време на Ковид беше същото... :)

25

Пян_Гъ

преди 1 година

До Анонимен: "Сега да си ядат кашата,която сами забъркаха,като свалиха предишното правителство." Ами тези, които забъркаха кашата, ги няма - говоря за ИТН. Други пък - визирам Радев - не носят отговорност за юмруците, медиите, политици и журналисти също не носят отговорност за чекмеджетата, които така НЕ СЕ ДОКАЗАХА... Той точно да си яде кашата??? Ама така е в страната на неограничената слободия. Де дърво, деее...

24

Анонимен

преди 1 година

Направете Веждито председател перманентно :)