20

Радев,

преди 1 година

РАЗДЕЛЕНИЕТОсе прояви след насъскването от Ваша страна с вдигнат юмрук!И започна ЦАПАНЕТО на красива София с яйца, домати, КЪРТЕНЕТО на ЖЪЛТИТЕ павета..И ВИЕ Гледахте НЕВЪЗМУТИМ...РОДИ СЕ омраза и БЕЗЗАКОНИЕ...а сега ?

19

жалка история

преди 1 година

Бая книжки е написал,но не струват!След "Време разделно",което направо ме разби,потърсих и други негови книги!И пак бях шокиран,но с обратен знак!Нищо общо помежду им!Приличаха на домашно упражнение на ученик от вечерна гимназия!ТОГАВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ УСЪМНИХ!Нещо не беше наред!След това разбрах за какво всъщност става дума!

18

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости човека, мир на праха му, ама все пак...написал един роман и после цял живот леж на лаврите. Не можем да го упрекнем, че е бил много продуктивен.

17

До

преди 1 година

Ами аз затова казах одеве,че НС е отражение на всички българи,но онзи взе да се заяжда за пълния член....

16

преклонена главица

преди 1 година

Ами защото не им стиска,за това!Българина е нагаждач!И Радев го знае,ама пак си дрънка червените опорки!

15

Анонимен

преди 1 година

Ами защо не се кажат тия неща.Да излезете и да кажете нещата,които знаете.Защо Дончев го качват на пиедестал след като е един обикновен крадец,според васАко сте прав!??

14

доносчик VII разряд

преди 1 година

До Анонимен 12 Не забравяй,че "Време разделно" е писан от жена!А това е изключително важно!И не бързай да даваш мнение без подготовка!Рисковано е!

13

разбирач!

преди 1 година

Просто бедна ви е фантазията какви глупости е написал тоя човек,и как ИЗОБЩО не могат да се сравняват с "Време разделно"!Ама изобщо!

12

Анонимен

преди 1 година

Абе за Мутафова не съм чувал,сега разбирам,но Мутафчиева е спорила за съавторството на "Време разделно". Твърдяла е,че е помогнала на Дончев с описанието на структурата на османската империя.Все тая..."Време разделно" е като ни риба ,ни рак...Уж антиислямски,ама и антихристиянски роман.Но от антихристи като Мутафчиева и Дончев толкоз.Стефан Цанев е същият.Изобщо цялата плеяда автори от онова време.

11

българин

преди 1 година

Плагиат и крадец.на романите.на Фани Мутафова !!!

10

До

преди 1 година

Ще се заждаш за един член,че нали все ще го махате филолозите.Ама не ви отърва,за да плюете по хората...Идете в някоя ромска махала,да видиш що е неграмотност!

9

Анонимен

преди 1 година

Пак ли цензурка!?

8

Анонимен

преди 1 година

Агент на ДС.

7

НАРОДЪТ

преди 1 година

ДУХОВЕН ЕВЕРЕСТ! ПОКЛОН! ПОКЛОН! ПОКЛОН!

6

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тоя вече. Прехвалено величие с крадени произведения. Партиец. Комунист. Антибългарин. С нищо няма да бъде запомнен от съвременните хора, мислещи за бъдещето на държавата. С нищо добро.

5

до 3

преди 1 година

Именно. Типичният пример си ти- неграмотен. Какъвто народЪТ, такива и депутатите.

4

Анонимен

преди 1 година

Радев, ако не се изкаже за един доносник на БКП и да го възхвалява, нямаше как просто... Чудя се Дончев ли е по-противен или Вежинов?! Еднакви долни *** са.

3

Анонимен

преди 1 година

Интересно Резидентна дали е чел нещо от митрополит Борис, който е убит от комунистите? Митрополит Борис отстоява духовните устои на българщината. А този комунистически автор пише по поръчка на БКП доста нестойностни неща. И никакви духовни устои не защитава. Е защитава пропагандата на БКП.

2

Анонимен

преди 1 година

НС е отражение на държавата.Какъвто народа,такива са му депутатите.

1

Анонимен

преди 1 година

Един доста повърхностен човек.Чак пък големият писател.Радев имам чувството ,че държи една реч за всички като починат,няма значение кой е,кралицата на Англия или някой наш човек.