194

Анонимен

преди 1 година

Никак не е случйно това непрекъснато нагнетяване на информационния фон,за това,че руснаците НЕПРЕМЕННО ще употребят ядрено оръжие и това се набива в главите на оФФФчия планктон,когато в някой от следващите дни, ЩЕ ИЗВЪРШАТ ПРОВОКАЦИЯ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!!!!А след това,нещата ще се развият така,че ще дойде краят на Света -този на ФАЩ и ЕС,с абсолютна сигурност!!!Толкова е просто и плоско,че само НЕМИСЛЕЩ ПЛАНКТОН може да повярва!!!

193

Анонимен

преди 1 година

"Ще се подчинят ли генералите, ако Путин даде заповед за ядрен удар?" - направо да вземем да пробваме да ги предизвикаме, какво ли имаме да губим? Просто искам авторите на тази пропагадна статия да си представят какво биха направили, ако видят облак с формата на гъба през позореца. Може би ще съжаляват за това, което са писали.

192

Анонимен

преди 1 година

Вълчан войвода напълни руски кораби със злато и скъпоценни камъни за руския император и плати за руската армия и за руско-турската война. Справка архивите. Историците го знаят. Кремъл плаща със златото на Вълчан войвода, за да си мълчат. Да, ама има и такива, които са българи, а не кремълски блюдолизци.

191

Анонимен

преди 1 година

Соц-букварите пропускат факта, че руската армия освободителка на Балканите е съдържала основно финландци, украинци, румънци, сърби, черногорци, българско опълчение и хайдути на предна линия. Руските войници са в резерв. Българските чорбаджии са организирали производството и снабдяването на армията с необходимо продоволствие. Хайдутите са били разузнавачи.

190

Анонимен

преди 1 година

Тоягата има 2 края. В Белгород 3 насила мобилизирани изтрепаха двайсетина. Някои от тия дечица като порастнат може да повторят упражнението. А мобилизираните като им писне може да се върнат в Русия и да повторят упражнението на пра- пра- пра-дедите си от 1917.

189

Анонимен

преди 1 година

Извинете за неудобния въпрос! A gaли ca ce nogчинили npeз 1946 rogинa, aмepиkaнckитe reнepaли нa npeзиgeнтa Tpyмaн, koraтo ca xвъpляли aтoмни бомби нag Япония?

188

Анонимен

преди 1 година

как къде,в Черно Море.

187

Анонимен

преди 1 година

да

186

Ако се стигне до

преди 1 година

сценарий Русия да употреби ЯО,тя ще е била принудена от заплаха срещу цялостта си-пряка агресия от НАТО.Това е ясно на НАТОвските ръководители,а сега се прави пропаганда-колко лоши са Русия и руснаците,ще разпалят IIIСвВ.И двете страни не са заинтересовани от война:Западът ще загуби охолния си живот,а Русия,за разлика от него има неизтощени природни ресурси и може да чака.А генералите вероятно смятат,че ако ще се мре от атом,по-добре в противоатомен бункер,отколкото в лагер в Сибир.

185

Анонимен

преди 1 година

*** журналисти ,никакви генерали нямат думата.още от времето на ссср съществула системата периметър или мъртва ръка .при ядрен срещу рф отговора е афтоматичен.

184

Вътю Т.Панчев

преди 1 година

Генералите нямат думата за тая работа така че успокойте се ,тия дето пускат атома са другаде

183

дедо Груйо

преди 1 година

Никой не иска да унищожи Русия. Те там нещата вървят на самоунищожение от стотици години. Още преди Колумб да открие Америка седят гладни, прости и боси. Иначе с претенции.

182

Анонимен

преди 1 година

от глупаво по глупаво стъкмена статийка. Къде ще я пуска тая бомба, под носа си на 400 км от Москва и 200 от Минск ли..... по скоро нямоя провокация на янките ще видим. На тях не им пука, те са на 5000 км

181

Анонимен

преди 1 година

ЗАПАДА никога не е искал да интегрира, а само да унищожи РусияЗАПАДА - ***, гейове, травестити, третополови мутанти, сатанисти, инцес, гей паради

180

При обявено

преди 1 година

военно положение за неизпълнението на такава заповед те разстрелват на място веднага!

179

Едно неподчинение

преди 1 година

На някого по веригата може да забави с половин- един час удара, но нищо повече Това би било фатално ако върху страната е нанесен вече ядрен удар и ря се забави с нанасяне на ответен, но при положение, че Русия реши първа да нанесе ядрен, едно забавяне не е от знсчение

178

Много просто

преди 1 година

Който по веригата не се подчини, бива моментално арестуван, свален от длъжност, чака го военен съд, затвор за много дълго, за държавна измяна, това не е шега работаНа негово място се назначава друг, който ще изпълни заповедта и готово

177

Анонимен

преди 1 година

Що ве, в Камчатка времето е прекрасно. - 40 на слънце.

176

Анонимен

преди 1 година

В армията има правило, което гласи, че явно неправилна заповед НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА... Путин може да издаде всяка друга заповед, но не и тази, която означава само едно - тотално заличаване на Русия от лицето на Земята.

175

Анонимен

преди 1 година

Продължавате ли да нагнетявате несъществуващо напрежение и да цирикате в унисон с либерално-джендерастките лозунги, насочени срещу ВСИЧКИ НАС?