8

Моля моля ....

преди 1 година

Нека приложат тези напътствия и за държавните финанси. Да не взимат повече дългове, които децата ни ще трябва да изплащат.

7

Таралеж Накълбо

преди 1 година

12 заплати буфер звучи добре. Да речем, че взимате 2000лв х 12 = 24000 заделени. В същото време депозитите масово са до и около 5000. Това какво ви говори? Че бързи кредити до 1000 лв са най-вървежни за масата, а после се връщат с глад и престъпления. Благодаря иначе за съветите.

6

Анонимен

преди 1 година

До работещ беден, за това казват да си правите бюджет :) И когато си го направите го споделете.

5

Кольо

преди 1 година

Ами аз какво да правя с 3.50лв. до вторник? Пак ще ходя да крада дърва каквото има по дворовете маси столове чували

4

работещ беден

преди 1 година

Добре е някой да направи публичен разчет как да живеят хората които получават минимална заплата или минимална пенсия. Например човек с минимална пенсия, който живее в собствена гарсониера в София.

3

анонимен

преди 1 година

какво да оптимизирам с минимална пенсия Младите харчат, защото мама и тата дават и цяла вечер по заведения Хайде да спрат и след 18 год, на вън

2

Хмммммм

преди 1 година

"Как да се справяме с личните си финанси - никой не ни учи" Дам! За съжаление БГ образУванието не счита това за важна тема. Всеки е длъжен сам да си набави информацията И да научи децата си на финансова култура.

1

Анонимен

преди 1 година

"Българските граждани са най-редовни в своите плащания, с крехък период на просрочия от 16 дни, спрямо 20 дни за Европа. Това е добър знак, който не се дължи на цъфтящото икономическото положение, а на рекордно ниската безработица. Гражданите могат да работят, печелят и могат да си плащат сметките", заяви Миткова. Не!!! Това единствено доказва, че са овце!