10

Анонимен

преди 1 година

Първо дженджерите да си намалят заплатитес75%, и тогава да кажат как ще живеят.

9

МАРАБА КРАСИ,

преди 1 година

МНОГО ФИРА СИ ДАЛ АРКАДАШ

8

Haahh

преди 1 година

Абе направо да се премахнат пенсиите. Няма талъв гестаповец.

7

Анонимен

преди 1 година

И кой ще дойде с парите си да инвестира тук?Кой?Да не е луд?!Всичко е сепарирано и раздадено на свои хора и конкуренция не се допуска.Има монопол,а където има монопол няма инвестиции.Дори досегашни инвеститори бягат от България.

6

Ку-ку

преди 1 година

ИпИ са широко известни със съветите как ниските трудови доходи били всичко в икономиката. Всяка просперираща икономика се крепяла на това, че народа бачкал без пари. И инвеститорите само това гледали - нивото на заплащане... Естествено видно е точно обратното - големите инвестиционни проекти отиват точно при тези с добро заплащане. Няма инвестиции там където доходите са ниски. Но това е само капка от гениалността на въпросния "институт" - не трябвало да има майчинство и още бисери на кило...

5

Анонимен

преди 1 година

Станчеееев, ами що тогава блокирате свободната енергия, а? Щото богатите трябва да стават по-богати, нали? Ясни сте на всички с изкуствените си кризи и войни и измислените си пандемии, които единствено целят да държат населението наплашено и депресирано, за да можете вие да си играете игричките. Жалки сте!

4

Щирлиц

преди 1 година

Какви инвестиции,та ние нямаме производство,селско стопанство,образованието е кръгла НУЛА,фалшивото здравеопазване само пълни гушите на аптекари и доктори...Смешници.

3

Анонимен

преди 1 година

Индия процъфтява със съветите на либертарианците като Станчев. Свободният пазар в индийските градове може да прилича на мръсен и на кочинна, но това е защото е истински свободен. Има и голямо търсене на къпане в мръсните реки и брегове на Индия.

2

Анонимен

преди 1 година

Отлични африкански съвети, доцент Станчев. Каним ви за финансов съветник в Демократична република Конго. Всяка африканска държава е въвела съветите ви.

1

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя някакъв нацист като Путин!?! Фен на геноцида над населението