6

Анонимен

преди 1 година

Тоя не бива да е в нито една партия, още повече в парламента. Не става, ограничен и елементарен. Ама те в ПП са се събрали доста като него, че и все свързани с Харвард. ГолЕма реклама му правят! Ако искат да ги има ПП, не им трябват подобни, да си подбират кадрите. Не знам на кого хрумна да го свързва с Нора Ананиева, на светлинни години е от нея и добре, че нямат нищо общо.

5

Зозо

преди 1 година

Нестимир..... Хахахаааа, тоя мазнюга е отвратителен.

4

Анонимен

преди 1 година

Вече 2 седмици гроб управляват, а цените на горивата не са паднали наполовина, инфлацията не е 5%. Какво чака тиквата или за пореден път излъга тиквичките които гласуваха за него? Тикви вместо да риташ топка и да късаш минискуси почвай да сваляш цените както обеща, че на следващите избори ще си мечтаеш за 8% подкрепа.

3

Анонимен

преди 1 година

Е видяхме ГЕРБ и неговото ,,лидерство" до къде ни докараха.Че никой не ще да понесе отговорността за кражбите и пачките.Къде е ,,лидерът""им.Защо не излезе и понесе отговорността сега.Кога ще я понесе отговорността.? Когато го изберем отново на власт ли Това ли му е терзанията

2

Анонимен

преди 1 година

Значи като беше да създават хаос: ***, гроб и дъпъсъ сформираха коалиция, а когато трябва да се поеме отговорност и да се прави нещо градивно се правят на ощипани булки. Който е свалил предишното правителство да си гласува ново. Или плана беше само до хвърляне на държавата в хаос по време на война и безпрецедентна енергийна криза? Нали се пънехте да управлявате, нали развивахте теории как ще се справите по добре, е какво чакате? Гласувайте и почвайте да сваляте цените.

1

?!?

преди 1 година

ГЕРБ проявяват лидерство, ама няма кой да прияви смелост . Като ви гледам партията Ти Петков, Василев все едни смелчаци мъка сте ми.