10

Joro

преди 15 години

Пожелавам Ви готина и успешна седмица.Лека нощ!

9

Joro

преди 15 години

Каква гаранция???Гаранция Франция. Нали всичко си е шуро баджанащина, а ако някой се издъни- "той/тя не е от нас, или ние не сме като него/нея"

8

Joro

преди 15 години

А кой ще отлюспи Герб.То Бат Бойко само по медиите знае да се явява- нищо работа не върши.Кой не знае от провинцията да дойде и да види- София - *** и задръстена отвсякъде по отношение на транспорт и инфраструктура.

7

Beauty

преди 15 години

Моля те, Бойко Борисов, направи така, че като оттеглиш доверието си от някой, той да загуби и кметското място, иначе те излагат безкрайно и отива по дяволите изречението "Гарантирано от ГЕРБ". Така преди не можа да отървеш Банкя от оная престъпничка Йовчева, но тогава поне не беше избирана от теб. Сега за всеки гаф на недобре издигнатите кандидатури ще спрягат твоето име и ще бият по твоя авторитет

6

Седесар

преди 15 години

Само СДС!19 години борба срещу комунистите!За България а не нови партии с техните си интереси!

5

преди 15 години

Пореднатаиздънка на ГЕРБ, няма да е последната! На ГЕРБаджиите само издънки им предстоят вече, *** с ***, престъпници и бандити! Да го отлюспят и Бойко Борисов най-накрая, че на народа му писна вече от това шимпанзе и мутра!

4

преди 15 години

Тая не е устискала. Що не изчака да спечелят догодина парламентарните избори, пък тогава да краде - с пръст няма да я пипнат, то хем всичките ще крадат, хем и кусур тогава няма да си търят, щото нали ББ се бие в гърдите че при него са само най-най, няма да си разтурва партията я, заради някой си че крадял - ще му трябва мнозинство в парламента. То и с тия 20 % дето му ги дават в момента до догодина колко ли ще останат с това фръцни-пръцни поведение?

3

преди 15 години

алоу, журналистите и прочие писачи и говорилници !къде ви е литературният български език?омръзнахте ми с вашия груб гаменски език по телевизиите, по вестниците, в интернета

2

Fazomer

преди 15 години

Abe da vzemat cqlata partiq GERB da se otliuspqt na nqkade 4e mi pisna ot populisti ne6to naposledak. A tiq sa pak nai golemite Gerbadjiite!!!

1

бат' Митко парнаджия

преди 15 години

кой знае каде не си е платила членската вноска...иначе журналята - пак избихте рибата с това заглавие - "ГЕРБ отлюспи кмета..." смях...смях....