67

123

преди 1 година

Тоя и дръгливата му партийка направиха само две неща: предложиха да няма лимит на изб. секций извън държавата,и така помогнаха на дпс.Другото което свършиха , е да отвратят и малкото българи желаещи да гласуват.И така пак помогнаха на дпс.Всичко най -лошо за този ***,чалгар и безродник.

66

Чалгаристан

преди 1 година

Хайде стига се прави на изкупителна жертва. И ти живот си изживя, не ни се прави на света вода неизпитан.

65

художника

преди 1 година

Живей пич. Живей, за да си личен пример как не трябва да се живее.

64

Анонимен

преди 1 година

Е,как може да се радват някои как някой ще умре?Това са същите наркоманчета,които пишат под всяка статия с умрели.Помните ли когато гръм удари едно бесарабско момче на морето?Страшно неадекватни коментари имаше тогава най-вече от укро пропагандата.Надрусат се и все едно демони ги обладават.Тръпки да те побият направо.Да не им обръща внимание и да ходи на църква.

63

Анонимен

преди 1 година

Вече е терминатор а иначе на никой освен близките му не му дреме дали е умрял както е с почти всички.

62

Реалист

преди 1 година

Слави не е добър човек, а истеричен злобар.

61

Време ти е

преди 1 година

Сигурно много хора, с които си се гаврил, ще се радват!

60

Папо

преди 1 година

Опитва се да унищожи и този парламент,защото не му стигна малко за да влезе и иска нов опит. Много е алчен. И не мислете че толкова болен. Мултимилионер е яде най хубавите храни,получава най скъпото здравеопазване, живее на най хубавите места ,така че всичко е театър.

59

Перниканец

преди 1 година

Слави: Имам чувството, че някои хора ще се радват, ако умра...Българите ще се радват, Славуца, българите.

58

61

преди 1 година

Оййй, имали сте му доверие? На популиста, дето си личеше от 100 км., че има готова роля, липсват му качествени хора и прави само циркове? И вие сте му имали доверие? Еми значи е чудесно, че масата са бедни и не могат да си плащат тока. Те просто нямат капацитета за повече и не държавата им е виновна. На тези хора не бива и да се помага, защото само ще се множат и ще създават себеподобни. Най-добре да ги пращат зад високи стени на база тест за интелигентност и грамотност.

57

Черноризец Хлабав

преди 1 година

*** си и си нарцис, Слави. Едиснственото нещо, което ще празнуваме е когато си идеш в Учин Дол и почнеш да се занимаваш с картофи, домати и си купиш едни кокошчици.

56

Анонимен

преди 1 година

След гадостите които направи долна чалгаджийска ***, колкото по скоро толкова по добре Пак малко ще ти бъде

55

Анонимен

преди 1 година

20 години популярност с шоу, в което усмиваш политиците и в следващия момент ставаш и ти политик. Е, какво искаш, теб да не те усмиват? А, очакваш и да не те критикуват, може би? Трябваше да продължиш да си правиш шоу и музика и за какво ти трябваше на баир лозе?

54

Анонимен

преди 1 година

Анти-Българин.

53

Еха

преди 1 година

Не те съжелявам,имах ти доверие и то си отиде!

52

Анонимен

преди 1 година

Не никой няма да се радва.Но България ще се освободи от един чист анти-Българин.ВМРО,ИТН,ГЕРБ и ДПС са анти-Българи.Продали държавата за лични облаги. Народа очакваше много от погрешен човек.Видимо може само да се подиграва.От началото те познавам и никога не си давал предложение за каквото да е,а само критика и подигравки.Не става така.И защо ти беше нужно да се продадеш на ДПС и ГЕРБ? Нима беше беден?

51

Анонимен

преди 1 година

Така е.Не може да хулиш и мразиш народа си А да очакваш неговата любов Да се возиш в джип с охрана и да си мислиш че народа те боготвори.Нали срещу такъв модел се борим.Защо Асен Василев и Кирил Петков се разхождат свободно....? Защото са най големите крадци ли Крадците са в джипове и зад високи стени с камери.И с охрана от НСО Ахмет Доган го пазеха до скоро от НСО.Държавата бе подчинена от един крадец и убиец.Това ли Слави не вижда????Нали е умен?

50

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо човек преди да умре да се изповяда. Ако разкажеш публично истината, може пък Господ да те опрости - за проекта ИТН - как е създаден, кои глобалистки НПО-та го управляваха реално, за фалшивата "ваксинация" и кой те натискаше да подвеждаш хората да се бучат, за плановете на глобалистите Радев да "управлява"(демек послушно да изпълнява заповедите) и да бутнеш последните пodлoги, е таива ми ти работи общо взето.

49

Анонимен

преди 1 година

Това чувство се получава от страх.А страх имат хората ,които са правили лошо.Добрия човек не се страхува,а живее и спи спокойно.

48

Анонимен

преди 1 година

Славчо веднъж не спомена Ахмет Доган и Бойко Борисоф.А за Пеевски дори и не помисля.Това нали не си мислите че е пропуск.Случайност.Разсеяност.Не ....Очевидно е лъжец както много други преди него.И дори да умре, както той твърди Системата ще излюпи други като него и Доган и Пеевски.Защото модела е такъв.