150

Анонимен

преди 1 година

Тия двамката предадоха народа си е полза на украинските алкохолици,безплатно по скъпите хотели по черноморието

149

Гост

преди 1 година

От дядо си зная че власт без кръв не се дава.Кои е Киро простото.С баща милиционер при комунизма.Кои е Костов завършил в Русия.Кои е Борисов пазач на Тошо ама не бил комунист.Ами как те сложиха на тази работа.Всички управляващи са от едно котило БКП.Е власта не се е сменяла вече повече от 34 г.Крайно време е да ги изринем.

148

Анонимен

преди 1 година

Ония ,които обиждат ПП в недораслеци,кокорковци и прочие обидни квалификации да се замислят.Не виждат ли в очите на тези млади хора отвращението, което изпитват към политическата класа поради тяхното престъпно управление толкова години наред,поставяйки българското общества на колене.Обогатиха една прослойка от това общество,присламчвайки се към тях и те добре се уредиха.

147

анонимен

преди 1 година

Глутницата оттегли кандидата си.

146

Анте

преди 1 година

Българи, до кога ще търпим разни Киртаци и Кокорести, пришълци от някъде, да рушат България????? Импийчмант за Радев, който ги натресе, в нарушение на Конституцията, и тричане за платения умнокрасивит, който счупи Държавата и вкара парапетестите крадци в НС.

145

Васко

преди 1 година

Кой гласува за тези мушмороци ? Извода ми е .......машините бяха програмирани! Опасявам се ,че всякакви нови избори са безмислени ако не се върне гласуването с хартиени бюлетини!

144

Мишо

преди 1 година

Тея двамата са като от комикс.

143

Анонимен

преди 1 година

Реално никой не е свалил Промяната .Сами се свалиха. имаха 134 души и се изпокараха за едни милиарди с ИТН.

142

Анонимен

преди 1 година

Няма как да се правят планове предварително, защото никой не знае колко процента ще има преди изборния ден.

141

dad

преди 1 година

Абсолютно е прав. Свалиха ги и сега реват за подкрепа. У лево и да се разпада тая държава.

140

Анонимен

преди 1 година

НЕстимир Ананиев да бъде и да пусне лайф на чатала си. Ицо депутата заместник и да показва на народа средни пръсти.

139

Анонимен

преди 1 година

Щом гербероида реве - всичко е добре :)

138

Вчера

преди 1 година

Минах покрай паркинга на народното събрание. Само като им видиш автопарка и ти става ясно, колко ги е грижа за хората, които са ги избирали. Едно голямо театро за наивници! Напълниха парламента с млади, лъскави,леко леви и много послушни момченца. Дреме им за България и българите!

137

Анонимен

преди 1 година

На Кокор и перчема му е като на Хитлер, не само патоса ....

136

Анонимен

преди 1 година

Тия станаха милаадери за 7 месеца излъгаха народа и сега лъжат ,време е даьса на първа линия на фронта при зеления)

135

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни мишкари са ПП. А гласувалите за тях са с една мозъчна клетка и 3 бустера.

134

гневен мъж

преди 1 година

"Кирчо и Кокорчо",личи си,че си циментов гербераст.Младите /но не инфалтилните/са избирателите на ПП.Шлаката на обществото са избирателите на на ГРОБ.Едни разбойници,които за 12 таковаха майката и на народ,и на държава.Главния въпрос днес е,коло акъл в главата имат избиратилети на банкянската разбойническа организация?На са читави такива хора,които да виждат как ги обират 12 г.,и пак да гласуват за обирджийте.

133

?!?

преди 1 година

Направихме си цирка, сега ще си веем коня в парламента. Народа? Народа да го д* ха цитат от тоя инфантил Василев

132

Анализатор

преди 1 година

А сега Гербаджийте спокойно да си правят и кабинет със ДПС и Възраждане какво се оравят на Луди.Те са Винаги заедно ама не и пред прожекторите а задкулисно.

131

Кирчо и кокорчо

преди 1 година

Тези в ден 1, в изборната нощ се обявиха за опозиция. Още не знаеха на какво и сега не знаят, но знаейки какви са ги забъркали, казаха, че ще са опозиция. Е, като такава за какво се натискаха да имат председател на НС? И то пак Никола. Симпатично момче, но не за този пост. Да поработи малко нещо. Половината в пп са с по две години стаж в шеър сървис центровете и хоп председатели на комисии на по 28-30. Хайде малко поработете, малко експертиза, малко опит, дори чисто в човешки план.