10

Анонимен

преди 1 година

Контролирани мента и а ?

9

Анонимен

преди 1 година

Взривовете били необходими, за да се избегне авария. инж. Гaнeв контролирал взривовете, но един човек бил засегнат от изгаряния. Така било замислено. Това са научно пресметнати загуби.

8

Анонимен

преди 1 година

И ний сме дали жертви за войната в Украйна.

7

Анонимен

преди 1 година

Алооо, нали бяха контролирани взривове бееее, ЛЪЖЦИ вестникарски ?!?!В Бг всичко е МЕНТЕ, всичкоооо!!!

6

Путин

преди 1 година

Удача, брача болгаре!;))) Не ви ли се струва, че твърде често зе да гърми вашият "Арсенал"? Претоварвате го с поръчки за Украйна и с вашето оръжие се убиват руски момчета! Та, да ви каа една тайна: на два пъти два "Шахида" го целнаха ;))) иначе, вашата евроатлантическа тълпа начело с Мунь ги нарича "взривове";)))

5

До 4

преди 1 година

Възможно е! Ако са горили боеприпаси с ТНТ има точка на експлозия при определена температура. Освен това понякога се случва електродетонатори да се задействат от статично електричество. Така че по-спокойно с определенията. Лично съм работил в **** ***** и съм един от малцината все още живи изпитатели на цялата продукция от инженерни бойни припаси. Отделно, че журналистите не са професионалисти в тази сфера и често чета забавни публикации. ;)

4

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия контролирани взривове на новопроизведени боеприпаси като за тяхното производство се изисква да се спазват всички технически с производствени норми въведени по стандарти на БДС и по обезопасяване на производството заедно с безопасните условия за труд на персонала като техника на безопасност като кодекси за безопасност в рамките на стандарт за производство.

3

Факт

преди 1 година

Русофилите празнуват.

2

Анонимен

преди 1 година

Хайде няма ли да го думнат с един Искандер и да се приключва вече

1

Анонимен

преди 1 година

Затворете го тоя завод, компенсирайте работниците с по 20 заплати и спрете с нещастните случаи. Много станаха. Украинците нямат нужда от оръжия. Спрете се!