13

L.

преди 1 година

Ако имахме минимални познания по теоретично оптимизиране, щяхме да знаем че има само ЕДИН опимален резултат. Няма по- и най-.

12

Анонимен

преди 1 година

Големи тарикати са, така единият, ще може вечерта да му отпусне краят, да се понапие и другият ден да не отиде на работа. Те затова напинят за двама председатели!

11

Анонимен

преди 1 година

Преди малко ПП обявиха, че оттеглят Минчев. Христо Мравояда пак показа колко е несъстоятелен. Най-ужасното при него е, че се мисли за по-умен от другите, без да разбере, че всъщност е един посредствен политикан. Щом е бил бивш министър на Мутрата то е ясно що за птичка е.

10

Анонимен

преди 1 година

Имаше Редовно правителство, избрано на Редовни парламентарни избори. ГЕРБ го свалиха на 6-ия месец, защото им затвори кранчетата и не можеха да крадат. Сега да си носят отговорността.

9

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Асен трябва да се рекламират като специалисти по създаване на кризи. При това си имат и реквизит в лицето на Христо Иванов, а Корнелия може да е мениджъра на групичката.

8

Анонимен

преди 1 година

Нахалници, тия да почнат да гледат първо собствените си грешки!

7

Анонимен

преди 1 година

Това е поредната криза в държавата, сътворена от ПП.

6

анонимен

преди 1 година

Днес всички депутати вкупом бяха отвратителни, но най-отвратителни не изненадващо се оказаха ПП-та. Такава арогантност, надменост и високомерие не се срещат често. Не стига че на предишните избори бяха пред ГЕРБ с по-малко от 1%, но и сега след като губят от тях с 5% се държат сякаш са спечелили. Просто отврат са заедно с камерните ДБ!

5

Анонимен

преди 1 година

Така става като дадеш на децата в предучилищна възраст равни права за вземане на решенията в семейството. А защо ПП са на нивото на тригодишни по акъл не знам, нито пък защо от ДБ им подражават както престарели лели подражават на лигавещите се племенничета.

4

предлагам

преди 1 година

На 15 минути да се въртят , за да няма ощетени .

3

Анонимен

преди 1 година

Христо Иванов с поредната си издънка. Върти се като мажоретка. Пуска сламки на ГЕРБ, чуди се как да ги спасява и това в ден, в който Мутрата си рита мачле и игнорира напълно парламента, в който бе избран за да се чувства морален победител?!!! С тотален рецидивист като сикаджията не може да има никакви договорки, да му се пускат сламки, да се чертаят ротации, мутации и каквито е да е алабализми.

2

Горянин

преди 1 година

РОТАЦИЯ ,БАТ БОКО НА ПИЛОНА.

1

Анонимен

преди 1 година

Шe ce въpтитe нa napaneт, a Kиpo шe ви kypoлиpa...