40

От 21 до 33

преди 1 година

До До 21 Ами нали Народът им е избрал екипа? А сега пак избори, пак народът да плаща, пак да се стигне до същото. На хората им писна, едни и същи лица всеки път, процентите на никого не стигат, защото всички са един дол дренки. За нов бapдак ни трябват нови к.. служители. Със старите - това е.

39

Власата подлога герп

преди 1 година

Аз не посръбвам , аз съ уливам кът одрински шапшал .!.

38

Анонимен

преди 1 година

Голям!

37

Анонимен

преди 1 година

Веждичката много често бъркаше.Май пак си беше посръбнал.

36

Анонимен

преди 1 година

Имаше Редовно правителство, избрано на Редовни парламентарни избори. ГЕРБ ги свалиха на 6-ия месец, защото им затвори кранчетата и не можеха да крадат. Сега да си носят отговорността.

35

Брадато мекере

преди 1 година

Прогнило от злоупотреба .!.

34

До 28

преди 1 година

Силно си се объркал. ГЕРБ никой не ги е свалил. Про сто им изтече мандата. Или искаш Про стия и крадливата му Шайка да управляват пожизнено.

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ държат общините. Там е силата им. Упражняват натиск върху хората на ниско ниво

32

Анонимен

преди 1 година

Alkoholik tvoito mjsto ne e tam vyn ot parlamenta daite mu kislorodna mazka na toj mnogo se napyva i paket pampersi

31

Анонимен

преди 1 година

Абе гусин Рашидов, гусин "МУЛТАК" я кажи колко раккккий изпи преди да яхнеш баничарката и да се преметнеш по таван щото мина на червено на бул.България?!?! Я кажи колко промила беше? Ама не знаеш нали, щото никой не те провери.Мястото ти е в затвора а не в НС... Цял рояк винарки летят след главата ти като ходиш по улицата - пиянатта тояга. Джибри с джибри.

30

До 21

преди 1 година

Теб не те питат с какъв екип искаш да бачкаш, защото друг е избрал екип и естеството на работата ви. При НС не е така, те сами си определят с кого, как и дали ще работят! Освен това беше ясно на почти всички ни, че правителство много трудно ще се излъчи. И както върви, може въобще да не се стигне до там, което ще е много зле не за тях, а за мнозина от нас!

29

Анонимен

преди 1 година

30, не се люти. Всеки българин има правото да участва в изборите. Но трябва да има специален район Чужбина, ако трябва район Европа, Район Азия и така всички континенти за които хората в чужбина да си избират депутати. Сега закона е гаден и хората в бг с право се сърдят. Разпределят гласовете по райони и се стига до абсурда да се избере ДПС в район без един мюсюлманин. Факт е. За това аз съм за район чужбина, 1 или 5 все тая. Но искам да избирате. И народа да си избира сам по региони.

28

баба мара

преди 1 година

материалът в нс не струва затова избори 2023 г затова не гласувах защото нямаза кого на тези ли да вярвам да ама не

27

идиоти сър

преди 1 година

А що не си боднеш майката мишко-докъто имам имоти и плащам данъци в кубои територията ,ти няма да ми отнемаш конституционни праваИзбягала е на маика ти дупката откоято те е пръкнала,,,ти наясно ли си че труда е стока ,ти бе шукар колко ще ми предложиш за моя труд ако се върна обратно в блатото ? Моля да конкретизиаш в евро на час...

26

Анонимен

преди 1 година

19 Кире сам си свали правителството. Но иначе си прав. Да беше мислил когато тъпчеше Конституцията и натъпкваше Лена.

25

Веждичката

преди 1 година

Мерим си ракиите

24

Анонимен

преди 1 година

Така е в детската градина г-н Рашидов. Инат по модела на 3 годишни на площадката в пясъчника. Но на народа му писва вече и като един много търпелив родител първо поиздърпа ушите, но скоро ще заплющат затвратниците. На това ми мирише.

23

001

преди 1 година

докъто има машини , които да манипулират изборите и българите избягали извън България имат право да гласуват ще е пълна скръб ...И също така да се въведе мажоритарно гласуване.

22

Анонимен

преди 1 година

Утре какво ще е по-различно

21

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво си мерят, ама имат работа да вършат.. Народът едва се държи вече. Мен на работа не ме питат искам ли да работя с тоя и с оня, казват ми - това ти е екипа, това ви е задачата, това ви е крайният срок. Тея с какво са по-специални!?