66

Хегемон

преди 1 година

Ей,хора не пишете глупости ,пийте си там ракията и си обсъждайте по между си !Тези теми не са за всеки ,първо научете Историята на България и "МОЛЯ ВИ",не се занимавайте с други държави......

65

Анонимен

преди 1 година

Путин няма право да мобилизира и да се разпорежда с войници от други държави, дори да са съседни! В този случай той слага на мушката на запада и Лукашенко. Това е нечувана наглост! Един ден Беларус и Украйна ще се съюзят заедно срещу Русия и ще си отмъстят на Путин.

64

Анонимен

преди 1 година

До ЖенаНаистина ти е мъка, толкова прос-та , няма как да не си в мъка.

63

Тенгри кан

преди 1 година

До SSИскам да ти бъда взводен или ротен;))) Шта накарам да платиш за смъртта си, такава цена, че на оня свят и Чулман нема да иска да та превози през Курун, душата ти;)))

62

Анонимен

преди 1 година

Беларуският народ СПИ, като руския и диктатора ще ви въвлече във война, която не е ВАША. Сваляйте го то власт преди да ви прати на смърт не бъдете глупави, като руснаците. Диктатора е вреден за вас.

61

Анонимен

преди 1 година

Козяци,синовете на Кадиров са на първа линия ! Последвайте примера им ако обичате. Ко? Страх ли ви е дивани бойци ххаахааха

60

Жена

преди 1 година

Мъж ли е не го жали!Нека се бият там..Както жените се мъчат да носят и да раждат деца така и мъжете трябва да страдат!!!

59

SS

преди 1 година

И ОЩЕ НЕЩО ! ПРЕДСТОИ ЖЕСТОКА ФИНАНСОВА КРИЗА ! СКОРО ЩЕ Я УСЕТИТЕ ! АКО (не дай боже) ВОЙНАТА В УКРАЙНА СЕ РАЗРАСНЕ ОЩЕ, ТУК КАТО НАЙ БЕДНИ ЩЕ ПОСТРАДАМЕ НАЙ МНОГО ! (умишлено не пиша какво прогнозирам) ТАКА ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БАЙ ВИ SS ХОРА РАЗНИ ,НО СЕ ПОДГОТВЕТЕ ! НЕ ХАРЧЕТЕ ЗА ГЛУПОСТИ,И СЕ ЗАПАСЕТЕ С ТРАЙНА ХРАНА,ГОРИВО И ЛЕКАРСТВА ! КОЙТО РАЗБРАЛ ,РАЗБРАЛ ! КОЙ НЕ ДА СЕ ДУМКА ОТЗАД И УТРЕ ДА НЕ РЕВЕ !

58

Анонимен

преди 1 година

До загриженАко османците бяха решили да заличат българите от земята, така както си мислиш ти. Много просто и лесно можеха да го напраят и никой в никакъв случай не можеше да попречи за това.Май все още четеш историята пренаписана от руснаците

57

Лука Шенков

преди 1 година

Дайте да видим сега кой е готов да умре за здравето на другаря Путин !

56

Анонимен

преди 1 година

В момента България е окупирана напълно от Америка и на никой не му пука за това

55

загрижен

преди 1 година

За съжаление, става въпрос за съвсем друго нещо. Путин се опитва постоянно да вкара ЕС във война! Това му е основната цел! Иначе относно украйна, ясно е какво става - мобилизира 1 млн- руснаци, Лукашенко, който му е левия т..к мобилизира 500 000 беларуси- вкарват ги в Украйна и им казват да колят на ред. Така както нас ни е клал османския и турския башибозук. Толкова е озлобен срещу Украйна, че ще я срине. Даже и ядрена бомба ще пусне. Слушах му речта на руски в оригинал, така каза.

54

Солдат

преди 1 година

Русия още веднъж ще спаси балгария. Този път от наглия окупатор Америка

53

87

преди 1 година

Специалната осирация върви по план

52

white star

преди 1 година

"Просто тази нелепа война трябва да свърши!": Много е просто. Русия изтегля войските си от Украйна и започва да иЗплаща репарации, Украйна продължава да е суверенна държава и се включва в каквито съюзи сметне за правилно, а Русия получава правото да обяви по канал пйервъй пабйеда и че всички цели на спициялная апирация са постигнати.

51

До Българин

преди 1 година

Русия е изпратила мобилизирани след еднодневно обучение. Стига с тази велика армия. Всичко е пропаганда.

50

До SS:

преди 1 година

И друго допълнение. Мъжете, които разбират И могат да воюват в България са на възраст 45г и повече. Ако България се включи в този конфликт, това ще бъде тотален базик за света, а също пушечно месо.

49

SS

преди 1 година

ГОВОРЕТЕ И ПЛЮЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ ! НО СЪМ АБСОЛЮТНО УБЕДЕН,ЧЕ ЕДНА РАКЕТА ДА ПАДНЕ В БГ И ИМА ЖЕРТВИ И ЩЕ СЕ НААКАТЕ ! ЩЕ ТРЪГНАТ КОЛОНИ С БЕЖАНЦИ !

48

До SS:

преди 1 година

Причините за войните не са "лоши чичковци", а икономическите кризи. Как ти се струва САЩ да допуснат икономическа криза, глад и мизерия при тези агресивни чернокожи и латиноси, това е революция? Русия няма друг избор. Може да си бил отличен боец, но трябва да прочетеш и книги! Иначе, си един от най-уважаваните тук защото си мъж.

47

Анонимен

преди 1 година

"Това се учи дори в сержантските курсов" - Викаш отваряш учебника и още на първата страница пише "Мобилизацията е признак на война"... Голяма загуба на време е това образование, да ти кажа...