61

бачо гиго

преди 1 година

с президент клоун наркоман и пълен *** и безхаберник няма как да спечелиш нещо камо ли пък война тоя наркоман си мисли че участва в някаква видеоигра в която е главен герой клоун нещастен жалко че заради болните му амбиции ще загинат хиляди млади момчета славяни от двете страни

60

хм

преди 1 година

Много странни хора - щом Русия поръчвала дронове от Иран, значи била много зле. Що за логика? Украйна само на себе си ли разчита? Украйна я затрупват с всевъзможни оръжия от САЩ, Канада, Австралия, Европа и т.н., но Русия е длъжна да отговаря само със собствено оръжие. Изобщо не подкрепям Русия и войната й, но логиката и пропагандата е смешна и жалка.

59

Бай Дрън

преди 1 година

Накрая на тая статия най-сетне става ясно, макар и косвено, защо са атакувани жилищни сгради. Прочетете я докрай и ще разберете. Подсказка-трябва да се знае, че дроновете са над града, за да не бъдат свалени и да наранят мирни граждани. Моля? Чак сега ли си признавате и то със загатване?

58

Анонимен

преди 1 година

Статията твърди, че Украйна е разположила НАСАМС което не е вярно, защото САЩ все още не са доставили нито една бройка. Американците постоянно обясняват как скоро ще доставят, но още не са доставили нито една.

57

Калеко Алеко

преди 1 година

След като путин нападна Украйна и обстрелва градовете и, е време и руските градове да получат реципрочен отговор...засега украинците стрелят само по окупатора и успешно го изтласкват от окупираните украински територии, но след като кремълските военнопрестъпници месеци под ред рушат гражданската инфраструктура на Украйна, стрелят по жилищни райони и убиват украински граждани е време и те да получат от това което причиняват на другите...време е украинските ракети да се стоварят в/у блатная ... !!!

56

Анонимен

преди 1 година

Няма нито едно видео на свален дрон геран.нито пък на ракета калибър, факт.

55

Анонимен

преди 1 година

Свален дрон геран няма . Той така или иначе гърми като го свалят с автомати ,затова има ударени цивилни сгради.

54

Анонимен

преди 1 година

А бе баш ракети калибър си летяха и удариха тецовете! Има достатъчно видеа.Дрончета са по-скоро за психо атака на укрите да не могат да спят като чуят моторчето

53

Анонимен

преди 1 година

Разходите за опазване на човешкия живот и всичко друго винаги са били в пъти повече от разходите за терор и убийства...

52

Анонимен

преди 1 година

Toia Zelio prekaliava sas Picoto.

51

Анонимен

преди 1 година

Скоро украинците ще излязат с дронове за защита срещу дронове за нападение и всякакви големи оръжейни единици от всички видове и родови войски като за големи хора понеже технологиите и специално военните вървят натам към микроединиците с голям потенциал и мощност за защита от по-големите нападащи ги единици,че да могат да се справят с по-едрите от тях,което е въпрос на време кой е по-бърз.

50

Анонимен

преди 1 година

Нато е крайно време да се намеси пряко..... хахахахаха, забавен си. Комик като Зеленски. Какво шмъркате?

49

Анонимен

преди 1 година

по украинското тв на украински език беше получена инф-я за повече от 8 дни атакт с дроновете са за гинали ....... 12 мирни граждани !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! казано от кмета на Кличко

48

Teo

преди 1 година

За първи път в света имаме въздушна цел, унищожена от дрон-камикадзе, в който е заложена наземна цел. Пилот на Миг 29 го унищожава, но решава да мине през отломките му. Е ... резултатът е ясен. Ако се говори за пари, колкото всички дронове, пуснати от Русия. Но това е само едната страна, дори и 90% да станат унищожените дронове - един на 10 да уцелва целта - пука им на руснаците - с количествата, които имат, могат да сринат цялата украинска енергомрежа! А нека са слаби!

47

:):)

преди 1 година

Най-лесно е да РУШИШ.

46

Анонимен

преди 1 година

Разходите на Украйна за защита от дроновете излиза много повече, да не кажа милиарди повече. Колкото и процента да свалят все пак някои достигат и нанасят поражения. Почти не е останал голям работещ ТЕЦ на цялата им територията и никой не знае колко пари ще са нужни за възстановяването им. Но със сигурност няма да бъдат в милиони.

45

Анонимен

преди 1 година

Нато е крайно време да се намеси пряко

44

До 47

преди 1 година

Същото се получава и когато стрелял с ракети земя въздух по нещо, което лети ниско и тежи 50-100кг. После обясняват, че малкият дрон е сринал половин блок. А колко е престъпно да рушиш инфраструктура питайте Сърбите и Щатите ...

43

Яяяя

преди 1 година

До Българин"Трябва да знаем за тези дронове, преди да се движат над града, защото ако ги атакувате, те могат да паднат и да ударят голям брой хора" - ето обяснението защо са улучени цивилни обекти. Когато разстрелят дрона над населено място той пада като круша, пълна с 50 кг неуправляем взрив.

42

Зеленски е гол

преди 1 година

Дори на края на тази война да остане само 15% от Украйна, Запада ще обяви, че Русия е загубила войната, а Зеленски е спечелил ( сърцата на хората, Оскар за най добър актйор или нещо си!)