10

Деница Иванова

преди 1 година

До АнонименЗдравейте, Анонимен! Или да ви викам ***? Единственото вярно в изказването Ви, е че собствениците на кариерата печелят добре. Те. Толкоз. За хората от селата дори инвеститора не успя да обясни какви ще са ползите. Негативите ги знаем, дупки по вече съсипаните пътища, прах и шум. И евентуално 50 лв повече за селото в годишния бюджет на общината. Никой от хората, излезли на мегдана да протестират не е еколог. Само местни хора, искащи да живеят добре. Толкоз.

9

Българина

преди 1 година

Докато има продажни общински съветници и кметове така ще е. Не им се сърдете, те правят всичко за пари

8

Анонимен

преди 1 година

Една кариера за редки метали рязко ще повиши нивото на региона - те печелят добре, ще дават добри заплата, ще оправят инфраструктурата. Ама не - появяват се зелените сектанти, и всичко приключва преди да е почнало. После от западналите региони да не ми реват че нямат поминък. Да ходят да реват на Грета!

7

Анонимен

преди 1 година

После ще се оплагват че няма работа в региона и ще ми се влачат в София да пълнят улиците и да заемат работни места! На региони, които са възпрепятствали създаването на подобни предприятия трябва да се налагат санкции и да не им се дава работа в друго населено място. После пак ще ми реват че нямали доходи и че "София не е България"

6

Българина

преди 1 година

не си губете времето в стачки, емигрирайте, както предишните 2 млн.

5

Анонимен

преди 1 година

Като открият нефт и газ, ще дойде някой "инвеститор" да си напълни мощно гушата. За населението ще остане опустошението. Примери безброй. При това не само тук, ами в цял свят.

4

Анонимен

преди 1 година

Ама то и арсеникът и цианкилият не трябва да са в големи количества, че да те отровят до смърт. Та така и с кариерката

3

Анонимен

преди 1 година

Хъм, щом в България не може и барит да се добива, много сме зле!Дано в България, не открият нефт и газ, че кой знае какви протести ще има от "умното" население.

2

Анонимен

преди 1 година

То даже не е и кариерка, ами ще е кариерченце це. Съвсееем лекичко така.

1

Анонимен

преди 1 година

Тези така и не си сложиха бълшарски кмет иначе често протестират.. мушмули.