327

Анонимен

преди 1 година

Партиите за сетен път доказаха че са сбор от кариеристи и сребрелюбци. Изходът е президентска република.

326

Роко2

преди 1 година

В 48 я парламент няма нито един независим-демокрация сър...

325

Падаря

преди 1 година

В тоя парламент не могат една секретарка да изберат ние чекаме от тех.В София бягат всички от провинцията като им излезе съмнително име.Тия съмнителните гласуват за съмнителните ПП,затова само в Софето печели ПП -то!

324

Анонимен

преди 1 година

Партиите си редят листите само със наши хора. В резултат на това избирателите избират едни и същи хора за депутати. Е каква промяна чакате. Те са натрупали стаж и чакат пенсия.

323

От Вселената

преди 1 година

Тия парламентажисти за да си изберат кандидат трябва да си спомнят как са избирали при игра на криеница, кой да жуми, когато са биле дечица в детската градина! "Ала, бала ница, стар фасул в паница, ах гиди Ванчо, наш калпазанчо!"... Иии към който се насочи пръста ще е Председател на Парламента. Той Парламента единствено се различава от детската градина по това, че в детската градина имахме учителка с пръчка в ръката!

322

СМЕХ...

преди 1 година

НЕМА И ДА ИЗБЕРАН НИЩО ЩОМ ГИ ВОДИ ЮМРУКА....ха,ха,хааа...

321

вината на герб

преди 1 година

Е че по подобие на БКП ИЗГРАДИХА АДМИНИСТАРАЦИЯ ЗАВИСИМА ОТ ГЕРБ ! създадоха и много други зависимости сега това 11 годишно адово изчадие трябва да се разгради ама то не се дава мобилизира се и гласува защото ги е страх от чистка ! Лошото е че много хора станаха нехилисти и не гласуват ,това дава още по големи шансове на зависимите от герб ! Ачрез мрежата си от кметове хранилката действа и няма спиране ,държавата се разпада ,но кокала не се пуска !

320

Анонимен

преди 1 година

Инструктажа на сибиряните за раздробяване на партиите и разбиване на държавата проработи. Това се постига само със слаб,невеж и ниско образован народ. С хора без идеи и собствено мнение,влиятелни от фалшива пропаганда и бързо променящи убежденията си. Вярващи на фалшиви исторически факти,обременяващи зависимостта ни. Честито.

319

Марга Рит

преди 1 година

Заключвайте ги вътре и докато не изберат председател ...няма излизане! Заплати също! Храненици на копанка!

318

Анонимен

преди 1 година

Ако не им се работи на тези, други ще дойдат за 5 бона заплата!

317

Анонимен

преди 1 година

Онзи с юмручето ни докара до тук!

316

Анонимен

преди 1 година

Десислава даде много лош тон за избора на председател на НС. Тя назидателно вмени на депутатите да гласуват за предложения кандидат заради това, че ГЕРБ е първа политическа сила и е редно него да изберат. Е заради това за него гласува само ГЕРБ.

315

Наивен

преди 1 година

От година и половина ситуацията е все ,,патова". То дойдоха времена когато ако има правителство спокойно можем да кажем че всичко е наред.А истината е,че мераклии за Парламента много,но никой не иска да работи в Ползу Роду.А положението вече го изисква спешно.Искат да са политици,и все да тече Приватизация.Сори! Вече няма нищо за крадене.

314

От Вселената

преди 1 година

Сълзата ти превръща се в кристал когато осъзнаеш, че си цял, а цял си-осъзнал безкрая в светъл миг приютил ловеца и сърната в своя лик.....

313

Морето само живите о

преди 1 година

Морето само живите обича, а мъртвите изхвърля на брега.

312

От Вселената

преди 1 година

Един егоист, един себичен тарикат, един хитър измамник или крадец - него не можеш да го осъзнаваш. Докато го осъзнаваш той ще те окраде, измами и накрая ще реши. че си наивен баламурник.

311

От Вселената

преди 1 година

Ако в ръцете си държите камъни и внезапно намерите диаманти, дори няма да забележите, че сте изпуснали камъните. Те сами ще паднат, сякаш не сте ги носили. И дори няма да забележите, как сте се отказали от тях, как сте ги изхвърлили. Даже няма да разберете, кога е станало.

310

Xaxa

преди 1 година

Еми разпускайте се бе шyшoмиги. И не се връщайте никога повече. 240 безделника и хрантутеника не могат да си разделят баницата. 60% от народа не ви иска, махайте се нелигитмни престъпници нагли - ти му викаш, че не го искаш, а гoведoто председател щял да избира.

309

Анонимен

преди 1 година

Опорките от Америка се се оглеждат за преживяване в България, да джифтат гуши от българите, дистанционно да си цуцуркат.

308

Анонимен

преди 1 година

Има много американски опорки.