23

Al

преди 1 година

Късметлийка е Митрофанова че не присътства на този бардак 😄

22

Анонимен

преди 1 година

Много му се иска ГЕРБ да бъде без Борисов. Нали Борисов е създал ГЕРБ! Хайде няма нужда от такива като този да дават съвети.

21

Анонимен

преди 1 година

За ПП нахалството е нещо обичайно, а компромисът за ГЕРБ е опасен и недопустим. Нито крачка назад. Стига ГЕРБ са правили компромиси на провалените некадърници вляво, ПП,ДБ,БСП.

20

Човек с чувства

преди 1 година

Някои хора искат мен хората да не ме искат никъде и да не съм в раят на живота, а в адът на живота!Тези хора са алчни дяволи и хора от простолюдието на България!Значи простолюдието е надхитрило умноумието!Аз си знам мястото в живота, знам къв и кой трябва да бъда, а тези хора знаят ли си техните неща у живота?

19

до 16

преди 1 година

Еееее да, но в случая, царО дрът на библия, армия нЕма........!

18

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 1 година

България води антибългарска политика от години, но някак си не си личи!Разбирате ли изобщо за какви ТЪНКИ ДЕТАЙЛИ става въпрос?Заради някои ВЛИЯТЕЛНИ хора , хора от народа не искат и не обичат да споделят много хубави неща със свои познати за да няма завист към тях!Тва е един от фактите, че няма хубав живот за българската нация по света и у нас!

17

Аааа сещам....

преди 1 година

се, на нахалството ще е герП!

16

Човек с чувства

преди 1 година

Хората, които искат аз да бъда на сухо, да бъда мразен, да не съм в раят, а в адът на живота, значи тези хора са истински сатани!Тези хора са истински дяволи, освен това те са и вредители, не са нормални хора! Те искат мен хората да ме мислят за вреден и болей г ейТеьи хора са чумата на човечеството!

15

Анонимен

преди 1 година

При такива случаи Царят и армията са поемали контрол и България е тръгвала напред.При военно управление е бил най големият напредък.

14

Анонимен

преди 1 година

Само да каже как се прави нов бapдak със стари куpBи /депутати? Няма как, едни алчни недоразумения, които се навират в политиката единствено да захлебят да искат да променят модела! Тук не става дума за ляво, дясно, ДПС и т.н., всички до един са маскари

13

Анонимен

преди 1 година

Мажоритарни избори. Всеки да има право да гласува само за 10 кандидата и така. Без висше образование да няма кандидатури. Аман.

12

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Не съм ли прав? - вече ти отговорих в друга статия, но сега - не, не си прав! Ти си шиZоид! Брутален, както сам си си отговорил на поста!

11

Анонимен

преди 1 година

Този Проданов има ли нещо общо с онзи Проданов?

10

Анонимен

преди 1 година

Допреди 2 години, ГЕРБ-ДПС и магере да сложиха за кандидат, се избираше. Днеска се сърдят на ПП че не ги подкрепят.

9

Анонимен

преди 1 година

Какъв работещ парламент, какво решаване на проблемите на народа? Тия не могат председател да изберат заради инатите си, та щели да работят. На следващите избори да се гласуват сами. Аз ще настоявам заплати да не получават, щом не искат да работят. Инатите могат да си мерят и в някоя кръчма на собствени разноски. ПП са с поведение на хулигани, нагли и с нула възпитание.

8

Христо Христов

преди 1 година

Третият мандат - този на Янев ще покаже каква е намесата на Козяк и дали изборите ся фалшифицирани, за да може мюрето да влезе в НС.

7

Анонимен

преди 1 година

Този говори за Ковачки. Дали знае, че в момента Ковачки изкупува от наследниците на селяните от с. Неделище /до западната ни граница/ имотите на дедите им, като дава за 1 кв.м. земя 50 /петдесет/ СТОТИНКИ !!! На онези, които не желаят да продават на такава нагла обирджийска цена, се казва "Ако щете!" Но Ковачки започва да разработва там добив на въглища и на тази земеделска земя няма да може да се отглежда нищо. Ало, демократите, защитниците на правата на човека и войнстващите еколози, къде сте?

6

Анонимен

преди 1 година

Дори и да се сработят някак си, след кратко време ще си покажат магариите :)))

5

До Георги Проданов

преди 1 година

Г-н специалисте по политология, написал си цяла глава от книгата "Качеството на демокрацията в България" и си горещ поддръжник на БСП. Нека да ти кажа какво е заявил през 1932 г. Никола Мушанов в Народното събрание: "Собствеността на българския селянин върху земята е крепостта на българската демокрация!" По онова време е приет законът за 50 дка НЕОТЧУЖДАЕМА земя, която при никакви обстоятелства НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТНЕТА от земеделския стопанин. Какво сториха любимите ти комунисти? ОТНЕХА ЗЕМЯТА!

4

Анонимен

преди 1 година

Предимно на нахалството, компромис надали :)))