91

ByVan

преди 1 година

Украина въобще като каква се вижда в близките 3 години икономически? Как ще се платят за оръжията ? Да не би Европа, Русия и Китай да ги възстановяват ?Дължат на всеки и искат от всеки още.

90

с/у фашистите така

преди 1 година

По- рано трябваше това да стане . Донецк и Луганс 8 месеца ги държахте без вода и без ток,отделно геноцида ,гоненията,тормоза ,зверства ,убихте 14 хиляди, само защото са с руски произход ,м/у които и деца.Мръсни ,нагли фашисти .Полага ви се ,малко ви е даже.Да им спре тока ,че тоя клоун отврат да спре да се показва и да спрат телевизиите да ни го навират денонощно.

89

Анонимен

преди 1 година

Осем месеца им се виждат ужасно много , но осемте години геноцид над руско говорящи в една и съща държава н какво могат да се сравнят?

88

Пловдив

преди 1 година

Стратег от класа,за два дни удари,ги постави в партер,заедно с Европа,без хък и мък.Няма измъкване от руската хватка, Украйна отече в канала,заедно с Европа и САЩ,шах и мат.

87

Анонимен

преди 1 година

Путин все още удържа положението,но генералите вече са изнервени.Според тях вече е време да се действа срешу фашизма украински.Гледах в тубата как украинци ИЗГАРЯТ ЖИВ ЧОВЕК...Ужас...Още помня стенанията му.Жив го запалиха и го изгориха фашагите,а цяло лято ги храним,Що бе???

86

Анонимен

преди 1 година

"Руският призив за помощ от Иран представлява признание от страна на Кремъл за неговия военен и политически банкрут".Наркомана се скъса да прави същото, но в Украйна няма "военен и политически банкрут", там има само сила и просперитет. От тази авторка може да се очакват само глупости.

85

Кино

преди 1 година

По стъпките на Гитлера! Дано и края е същия,дано!

84

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 99: Ако имаш предвид украинските ф'ашисти си прав. Отдавна трябваше да преговарят за мир. Неко постудуват тази зима, може да им дойде друг акъл.

83

Анонимен

преди 1 година

И Господ, вече не може да помогне на руските фашисти в Украйна...

82

Зелени идеи?

преди 1 година

Забелязвате ли че ни занимаваха все с зелени идеи и колко трябвало да икономисваме. - как не трябвало да летим и про. - повтарят ли го повтарят като мантра - Като на филм -Почна някаква пандемия - пестете енергия - Тъкмо поприключи пандемията - сега война, дето уж трябваше да е седмица - не точи се и ще се точи още - пак пестете енергия. Съвпадение?

81

Анонимен

преди 1 година

Видяха че губят войната и сега руското командване почна да го играе мръсно. Запада вече намалява помоща си за Украйна. Запада искаше леко да ги побутне, че да окажет някаква съпротива - то какво се оказа. От това леко побутване те да вземет че да изпаднат в нокдаун (почти КО, щом вече ядрените ракети подготвят).

80

До Жоро

преди 1 година

Само че, за бавното и методично го казват днес! В началото беше за 3 дни...

79

Жоро Игнатов

преди 1 година

Не знам защо всички лъжат и мажат, че руснаците зациклили. Самите те отначало си казаха, че действат бавно и методично защото си пазят хората до колкото могат. А не юруш на маслините.

78

стар чвор

преди 1 година

СЛАВА на Русия

77

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Петльо - интересно, Бай Петльо, ако на теб /България/ ти скокне и те нападне някой който претендира да е втората по сила армия в света, на колко държави ще се молиш за спасение? Много лалате русофилите срещу украинците, обаче нямате капчица от куража на тея хора, които не само не се пречупиха, но и мачкат любимите ви идоли. Това не можете вие робите по душа да простите на свободните хора, нали? Това, че имат което вие нямате - кураж, сила и воля да отстоят свободата си!

76

Анонимен

преди 1 година

Русия никкава примка не затяга, ами си затяга ***, че са ги напънали изотзадзе.

75

Петльо

преди 1 година

Видяхме как се справи Украйна в началото. Кого вече не помоли или заплаши Зелен за да получи оръжие или финансова помощ. Колко пъти се застъпи за помощ на Судан, Сирия, Северна Сахара , Либия и мн. други засегнати от военни и природни бедствия. Целта на америте е отслабване на русия и европа за да може да си разчистят смегките с най-голямата икономика Китай. Изобщо не ги е еня за украинците и *** Зелен

74

Анонимен

преди 1 година

Новобранците бягат в плен и избиват командирите си. Руският народ беси началниците на военкоматите. Руският народ търпи, търпи, но знае, че само със сила може да свали властта. Мълчанието на агнетата ще се превърне в пискане на вълците.

73

До 86

преди 1 година

Ти май не следиш какво се случва в момента на фронта. Украинците бяха разбити при атаката си на Херсон. По-зле и от Харков, когато Руснаците им отстъпиха Лиман и Укрите си помислиха, че са спечелили войната. Но при следващата офанзива бяха заличени. Та така и днес, 2 батальона леш. Силно се надявам скоро САЩ и Великобритания да си начешат крастата и да позволят преговори. Прекалено много жертви дадоха и двете страни за нищо.

72

Анонимен

преди 1 година

Империята пак загива като през 1917 година. От Русия ще се създаде нов Съветски съюз от федералните републики и автономните области.