21

Анонимен

преди 1 година

Канадски лекар настоява Канадската медицинска асоциация да разследва необичайната смърт на 80 млади лекари след въвеждането на ваксините - 800% (8 кратен) ръст над базовия/очаквания брой https://dcweekly.org/wp-content/uploads/2022/10/Screen-Shot-2022-10-17-at-6.46.37-PM-0T9MAe-770x565.jpeg С течение на времето броят на смъртните случаи сред медицинските специалисти в Канада се увеличава, като достигна до 80 лекаря. .Д-р Уилям Макис, доктор по медицина, лекар и изследовател на рака.

20

Анонимен

преди 1 година

Арктика, глобално затопляне, кърлежи, комари и т.н., колко удобно, в някоя лаборатория хората си бачкат!

19

Ето истината гола:

преди 1 година

При нас е вируса ГЕРБола!

18

Анонимен

преди 1 година

До АнонименОсновната заплаха на тези вируси не е директно да зарази нас, а например рибата, или птиците. Ние сме зависими от екосистемите.

17

Анонимен

преди 1 година

Да приемем, че ледовете се разтопят и има някакви нови вируси. Тези вируси за да стигнат до хората, ще трябва някой да ги пренесе до нас (до европа, до Азия, до Сев. Америка и до останалите населени континенти). Предполагам този някой вече има план, как да го направи. Все пак населението на планетата трябва да се намали, нали така? Ако някой толкова много се е притеснил от вирусите в Антарктида, тогава да престанат да пращат хора там, а да изпращат само машини, които да изследват ледовете.

16

Анонимен

преди 1 година

Да си прибирате климатичните оръжия и специално сертифицираните за целта уреди за измерване, че ще ви затоплим глобално вече! Няма глобално затопляне. Вируси в Арктика може да има, а може и да няма. Арктически прилепи, ще са виновни, така ли?

15

Анонимен

преди 1 година

Коментарите както винаги са пълна трагедия...

14

Анонимен

преди 1 година

Бил Гейтс и Рокфелер са най-голямите вируси, а даже не са замразени.

13

Фаучизавъра

преди 1 година

Ако Фаучи направи некоя лабораторийка да барат тия вируси може и тоя път да успеят да ни изтребят.

12

Анонимен

преди 1 година

Следващата ваксина ще е срещу затоплянето. Като се печете на слънце и не може да изгорите. Както и като влезете във вряща вода няма да се сварите. Тук обаче проблем ще стане като искат да ваксинират и животните с това нещо, няма да може да ги сготвяме, сигурно за това искат да направят всички вегани.

11

Фалшимент Петков

преди 1 година

Фалшив вирус от фалшива пЛандемия и фалшиво глобално затопляне! Искам да видя вашето затопляне като мръзнете от студ зимъска без руската газ!

10

Анонимен

преди 1 година

Я по-сериозно бе. Никакви вируси няма в арктика. Още не се е разтопил леда те тръгнали да казват че ще дойдат вируси от там. Сигурно е прогноза на шефа на Витанов.

9

Анонимен

преди 1 година

"Ако е необходимо, те използват гостоприемник без имунитет, както показа скорошната пандемия от COVID-19 при хората." Хахаха ,че кой ще е тоя гостоприемник с имунитет ,при положение ,че не се е срещал с тоя вирус никога ? А да ,сетих се ,ваксинирания :))) Лекичка пропаганда наднича зад тази "статия".

8

ЦИРК ПРОМЯНА КЛИМАТА

преди 1 година

Върви ли, върви ли пропагандичката. За новата измишльотина, по-голяма и от ковипландемията, и значително по-унищожителна за нас като последствия. Пишете, пишете. Тия центове няма да се изкарат сами.

7

до 6

преди 1 година

Никой не ви подготвя. Вируси от този регион са вече извличани и съживявани при затопляне на екосистемата. Това не е нещо ново и учените го говорят от години. Не знам защо все живеете в някаква конспирация. Предполагам защото са по-лесни за разбиране от това което говорят учените.

6

Анонимен

преди 1 година

Подготвят ни за нов коронавирус.

5

Анонимен

преди 1 година

Ех ако само четяхте нещо друго от днес бг...

4

Анонимен

преди 1 година

стига с това измислено затопляне, стига с това насаждане на вина у хората, стига с този еко фа шизъм и внушения. и 100 пъти да повторите,че жабата е принц, това няма да промени факта,че тя е една проста жаба, както и сджендър натрапените ви политики,както и с расовите ви и медицински и политически изв раще ния. не ви минават спуснатите наизустени наративи

3

Анонимен

преди 1 година

глобално затопляне = глобално лицемерие. няма жив човек който да е наясно какво точно става с цяла планета, но явно лъжата не е грях на запад

2

Анонимен

преди 1 година

'глобално ​затопляне' = глобално лицемерие. няма жив човек който да е наясно какво точно става с цяла планета