11

Пас си гледал снн

преди 1 година

До Анонименарабите и персите са измислили медицината и математиката,***.

10

а

преди 1 година

браво, после премахване и на задължителни картел.

9

Анонимен

преди 1 година

Хаха знаем го този институт че хич не е проукраински

8

УМЕН

преди 1 година

Ясно какво е нивото на този така наречен институт щом е стигнал дотам че да се рови в потури и шалвари.

7

Анонимен

преди 1 година

Смяната на пола е злоупотреба със свободата, но злоупотребата не е аргумент срещу употребата в цивилизованите държави още от 2000 години, от времето на Римската империя и на римското право. Диваците араби и Перси още не са разбрали тази концепция и затова забраняват алкохола и принуждават жените да носят забрадки.

6

Пътеводител разврату

преди 1 година

То така се почва... Първо хвърля забрадката, после почва да разголва глезени на плажа, после се назобва с контрацептиви без знанието на мъжа, после иска равни права да гласува, после иска да й плащат на равно с мъжете, накрая яхва тротонетката и сменя пола. Затова бой, йеб и иранска музика. Между другото имам няколко ирански клиенти. Омъжени и женени са за европейци. А в неделя пристигат 2 сестри /от семейство с 10 деца/, едната пристига от щатите, а другата със семейството си от Германия.

5

Анонимен

преди 1 година

Да се принуждават жените да покриват косите си е средновековна диващина! Надявам се народът на Иран час по-скоро да се отърве от тия диваци, които изискват такива ненормални неща от гражданите.

4

Анонимен

преди 1 година

Слабите мъже винаги се правят на силни с всякакви забрани към жените. Кои мъже бият жените си, слабите и простите, колкото е по ***, толкова повече изисквания има за да има за какво да се заяжда. Смотаняците и безсилните се репчат най-много.

3

Анонимен

преди 1 година

Да шото са с промити мозаци ! На запад младите мусюлманки носят със гордост забрадки

2

Анонимен

преди 1 година

Едно време сички му викахме було сега понеже сме евроатлантици се нарича хиджаб

1

Анонимен

преди 1 година

Младите хора искат да бъдат свободни и да се обличат модерно и Иран не прави изключение. Според изследване проведено пък в Турция над 90% от турските младежи вярват в "нещо". Вярват че има Разумна сила която управлява Света но не вярват в Aллax или Исус - тоест те са Деисти. И в Иран младото поколение е модерно. Голяма част от младите жени слагат забрадки когато са навън от страх от т.нр "нравствена полиция" а у дома веднага ги изхвърлят.