69

КаскетЯ

преди 1 година

На др0гарката Тех нои мпексова много и дреме за мира,важното е да чопне военните заводи че трябват денги за синчето в скапаната Хамерика!

68

Филип Тотьо89904

преди 1 година

До Лаврентий Берия А защо възрожденците учеха и живееха в Русия ? И пращаха пари за училища ,читалища ,за оръжие

67

Анонимен

преди 1 година

другарката ако някой психично болен започне да я млати с тръба, тя ще му говори, няма да го удари, така иска Украйна да се защитава срещу агресията на рашистан

66

Златка

преди 1 година

Да пратят другарката корнела заедно с другаря ваг.ини.нов и тавариш мутрафонска плюс коциту копейката директно в мизерната рассия ..и после се чуди защо нинова ще е под 4% на следващитет избори

65

Анонимен

преди 1 година

Предполагам и по времето на Хитлер Ниновица щеше да предлага дипломация и мир.Тая е тъъпа та и тече от сливата чак.Все едно на масов убиец да предлагаш преговори .Тая просто разсипа БСП. Както и боковистите Добрев и Гергов. Всичките са за бесилото.

64

Анонимен

преди 1 година

това к заявява нинова е логично и се споделя от широк кръг от нормални хора. няма разум в призивите за оръжия и война. най-доброто е мирно споразумение по дипломатически начин.

63

КРУШОВСКА СЛИВА

преди 1 година

НИНОВА-СЕГА ТИЯ С ПЪЛНИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА ДА ИЗЛЯЗАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ С ТИЯ С ПРАЗНИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА- Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ, А АЗ ПИТАМ А ТИЯ ДЕТО ОБРАХА НАРОДА СИ И ФАЛИРАХА 19 БАНКИ МИН ЗАПЛАТА БЕШЕ 1.8ДЛ ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ, НАЙ ВЕРНИТЕ ДРУГАРИ СЕ СЪБУДИХА МИЛИОНЕРИ А ТАЯ ДРУГАРКА СТАНА СОБСТВЕНИК НА ТЕХНОИНПЕКС ЗА СТОТИНКИ- ТА ТЕ ЛИ ЩЕ ГОВОРЯТ ПО ТОЯ НАЧИН- ТЕ ЗАТРИХА Б/Я ЗА СЕТЕН ПЪТ.

62

Енергийно Беден

преди 1 година

Вместо да измисляте нови категории за бедност и да ни забърквате в международни скандали и чужди войни, вземете да си свършите *** работа, за която хората са ви гласували доверие. Какво ще кажете по този въпрос, а?!

61

Анонимен

преди 1 година

За помощ е против, но за продажба е за.

60

ГРАД ВАРНА

преди 1 година

За за се оправи България и да бъде толкова добре, както никога от преди, значи България трябва да притежава феноменален и истински играч!Този играч е онзи който "всички го мразите" !Защо така?Живко от Варна е подарък от БОГ, висшите сили, вселената и други сили!Трябва оправия с този човек!Освен това този човек не трябва да бъде осакатен или убит, а трябва да бъде издигнат!Истинската орисия е важна, но и други неща са важни!

59

ГРАД СОФИЯ

преди 1 година

Драги хора, вижте сега, нали пророците са казали добри и лоши неща?!Нека ние да направим така че да има оправия в райски вариант, понеже преди доста години е казано че ще има рай на земята?!Това е най доброто, което пророците са казали!Раят трябва да бъде истински, а. Е фалшив!

58

ГРАД СОФИЯ

преди 1 година

Нека да се ИЗГРАДИ истински рай в живота на хората по света и у нас!ИСТИНСКИ, а не ФАЛШИВ рай трябва да бъде създаден!Хайде че животът си тече и в 21 век трябва да има оправия, но тази оправия трябва да важи и за всички векове за в бъдеще, за да не бъде създаден напразно!Защо Турция се занимава с Русия, нали не обича християнските неща?!Къв е проблема?

57

Анонимен

преди 1 година

Мнението на Госпожа Лъжа не става дори да си избърше човек задните части с него!

56

ГРАД ВАРНА

преди 1 година

На Живко от Варна му трябва власт, жена, хубав живот, трябва живота му да бъде рай!Пророци са казали че ще има рай на всякъде за всеки , хайде тогава раят да бъде ИГРАДЕН в ИСТИНСКИ вариант, а не във ФАЛШИВ вариант!

55

Ясно е бе

преди 1 година

До Не е ли ясно?...Как да не е ясно.Ясмо е като бял ден,че и за *** за зеле не ставате!

54

Прав си

преди 1 година

До Не съм ли прав?...Разбира се,много си прав.Не са прави само онези 18 човека дето са харесали поста ти не РАЗБИРАЙКИ ИРОНИЯТА в него!

53

ГРАД АКСАКОВО

преди 1 година

Вижте, Живко от Варна не е лош човек, той може да стане чудесен човек в позитивна посока, но първо трябва да му бъде уреден живота, той екипен играч ли трябва да бъде, цар на България ли трябва да бъде, на хранилка в някоя партия ли труда бъде, трябва той да стане финансово стабилен мъж, за да се оправи и да му бъде доста добре в живота, а не зле!Той също е човек!Личи си че е и велик!

52

ГРАД ВАРНА

преди 1 година

Човек който е гаден, пародия на болен и т.н., такъв е защото животът му не е уреден в позитивна посока!Поради лишения заради сериозен недостиг на финанси и като цяло липса на сбъднати мечти, човек точно заради тези неща прилича на лош човек, болен човек и е окаян човек!Става въпрос за Живко от Варна!Той не е обикновен човек по природа!

51

Христо Христов

преди 1 година

Нинова лъже. Next!

50

Gorskio

преди 1 година

Повечето политици страдат от раздвоение на личността - получават рушветите от изток, а децата им ги харчат на запад... 20 години не можаха да построят интерконектора с гърция. 20 ГОДИНИ! Всичките са на хранилка на Кремъл - кой плюе, кой лиже - всички папкат от там и изпълняват хибридните задачки.