212

Джордж Оруел

преди 1 година

Водачи? Какви? Дучета, фюрери или комунистически вождове? Великият кормчия Мао, Любимият ръководител Ким, Бащата на народите Сталин? Др. Копейкин, тази сива приказка за комунистическия (фашисткия, националсоциалистическия) ,,рай" сме я чували, а някои от нас са живели в нея. Демокрацията е нещо друго: не е нещо просто и не е за прости хора. Не лъжете децата, наивните, необразованите и обърканите от руската пропаганда:,,водачи" не ни трябват! Трябва ни критична маса от хора с гражданско съзнание.

211

Анонимен

преди 1 година

За едно е прав че трябва да се управлява от водачи заради това той и такива като него няма да управляват. Единственият им шанс е да станем руски сателит и да ги на значат за управляващи.

210

Дари

преди 1 година

Егати и държавата ако копейкин е управлява!Волен втори!

209

Анонимен

преди 1 година

Как му се хващат хората на този мазен тип.щ? Толкова нагло същество, щял да спасява България, как ли няма да му повярвам. Само ще се опаричи и след няколко години ще изчезне като всички фалшименто патриоти!

208

Анонимен

преди 1 година

Лидерът на Възаждане припомни, че България е най-страната държава в Европа и не за пръв път сме изпадали в тежка духовна, морална, политическа и икономическа криза. . . . . Боже колко невежество цари в тази редакция! Кога ще научите български?

207

до 234

преди 1 година

Копейкин мрази атлантиците, но обича еврото и скъпия мерцедес, защо така другари?

206

123

преди 1 година

Хайде да видим колко време ще се играят циркове от копейкин и другите *** в парламента,преди да се пусне оферта за през. република.

205

Радослав

преди 1 година

Най голямата болка н Копейката е, че господарите му не бяха допуснати за да го потупат по тиквата, че е успял с копейките им да се натика в НС

204

Пловдив

преди 1 година

Силно изказване,съсипа ги,но те са толкова прости,че не го разбират,търсят само келепира.ДПС, и те бяха на ниво,другите,***,продали се на чужда държава.

203

Костя Копейкин

преди 1 година

Аз имам една мозъчна клетка...горе долу колкото една амеба...по скоро долу

202

Пикая на Русия

преди 1 година

Копейкин да изчезва в Русия. *** вън от България

201

Анонимен

преди 1 година

като ги видиш депутатите от *** събрани от кол и въже с *** изкривени физиономии това е елита на аутсайдерите на България които и гласуват за тях.поне си оправиха финансовото състояние и ще цицат докато може.

200

Шерифа

преди 1 година

Копейкин е най-голямата мижитурка - получава пари от ГЕРБ и от Кремъл да насъсква българите едни срещу други. Всички про-руски партии като БСП, ГЕРБ и ДПС трябва да се обявят за незаконни. Ерата на Путин свърши. Идат нови и по-добри времена за България.

199

От Вселената

преди 1 година

Погледнете ги в Парламентарната зала. Насочете окото си към главите им. Ще забележите, че над 80 процента от парламентаристите нямат косъмчета по главите си. Именно Косата на Главата на Човека е Антената му за Връзка с Космоса, Вселената. Кой е орязал Косата на Парламентажистите за да нямат директна връзка с Космоса? Отговора е лесен - Комуната по времето на СоЦа ги направи с развити Шкембета и Безмозъчни Глави, Без Коса на Главата да Плямпат Всеки Ден без РаЗум!

198

Кико

преди 1 година

Копейкин, водач! Горко им на последователите!

197

От Вселената

преди 1 година

Преди малко влязох в ДНК- Генетичния си Код на Клетките в Българското ми Тяло и той изписа следното: Дедите на Българите са създатели на най-точния календар в древността, пирамидите по земята, руническата писменост, промишлен добив на желязо, предисторията на старогръцката митология.... И всеки Божи Ден Загрея - Слънцето наше свети над България и пее: Небето като от Коприна, това е нашата Родина! Та знае ли някой, коя партия събира информация от Слънцето за да знаем ко ке твориме утре?

196

Анонимен

преди 1 година

Костадинов се държи най-адекватно от другите председатели на партии. Поне да го бяха слушали депутатите! А за неуважителното отношение към Вазов, чиито стихове съвсем на място бяха цитирани, няма нужда от коментар!

195

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е умен човек и обича България,тези неща се виждат,няма как да се имитират.Но не разбирам приказките за излизане от ЕС и НАТО.За отстояване на интереса ни в тези съюзи,да

194

От Вселената

преди 1 година

Ми то ако Слънцето престане да свети на Земята и Утре не Изгрее на Хоризонта, кажете ми как утре като се разсъбудите без Светлина ще отидете в Парламента? Ми то ясно беее! Понеже няма Свтлина ще отидете в Парламента по Пижами и там ще спите, понеже няма да има следващ Ден!

193

Докато им

преди 1 година

прочиташе силните стихове на Вазов,напълно съвместими със сегашните времена на продажници,безпътица и апатия,никой не слушаше : половината хрантутници си ровеха в телефоните,друга група се бяха събрали на клюкарска сбирка,пеефффски се врътна с огромните си телеса,явно към столовата,че е изтънял,проДайБг стояха подпрени като войнишки чорапи до стената,Кики и Кокор се хилеха като гладни хиени,а ДъПъСъ се бяха гушнали с уж неприятелския Герпф да обсъдят уж нещо важно!Пълен цирк!Кой гласува за тия?!