14

Анонимен

преди 1 година

Бедната България нищо няма!

13

F69

преди 1 година

Аз едно нещо не разбирам!? Как е възможно България да поръча общо 16 F16 за 3 милиарда долара, а за същите пари Гърците купуват 20 F35? Логиката ми убягва нещо тук.

12

мда

преди 1 година

Леле 24 изтребителя рафал за 3.3млд. долара. Къде сме ние;)?

11

бай Тодор

преди 1 година

тези милярди ги нямат за нищо.

10

Майк Помпео

преди 1 година

ГЪРЦИЯ ЩЕ ПРЕМАЖЕ МНОГО ТУРЦИ, ПО ПЪТЯ КЪМ АНКАРА...ГЪРЦИЯ Е ГИГАНТ ,КОЙТО ЩЕ ВИДИ СМЕТКАТА НА ТУРЦИТЕ..А ПОСЛЕ КОЙТО ОЦЕЛЕЕ ОТ ТУРЦИТЕ, ЩЕ СЕ МОЛИ ДА СТАНЕ ЕЛЛИН / РОМИОС .....ЕГЕО ПЕЛЛАГОС = ВЪТРЕШНО ДЪРЖАВНО ГРЪЦКО ЕЗЕРО .

9

Все ми е тая

преди 1 година

Имам една панелка и два кредита. Да си ги взема който си иска. Турци, Гърци, Марсианци, все ми е тая. Да воюват тия с палатите. Мен не ме бройте.

8

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно гърците ще ни нападнат заради водата и храната и трябва да се отбраняваме.

7

Аноним

преди 1 година

Тия Гърци още малко и почти ще се изравнят в техническо въоръжение със голяма Турция. Да не дава Господ, да стане конфликт между тези държави, жертвите ще са хиляди. А развоят идентичен със това което се случва в Украйна.

6

Петю

преди 1 година

Ако беше толкова лесно според турците- идват през нощта и ги превземат-ами да почват тогава какво още чакат-да съмне ли.

5

Анонимен

преди 1 година

Няма да има война между Турция и Гърция. И в двете държави догодина има избори. Всичко е ПР кампания. Миналата седмица откриха фериботна връзка между Солун и Измир.

4

Иван

преди 1 година

Сега остава да се почнат Турция и Гърция и цъфнахме.

3

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, че Гърция има пари. Гърция е една фалирала държава, която се издържа от помощи от ЕС.

2

итсектор

преди 1 година

То в Украйна се видя кои първи избягаха от държавата, а ит сектора е с пренебрежително малък дял от БВП на България. България се крепи предимно на работещите в чужбина, които по една или друга причина пращат пари и/или си подготвят завръщането.

1

Анонимен

преди 1 година

Браво на гърците! Ама там има пари, не е като тука, дето всеки укрива данъци и е със заплатата в плик, ама се прави на големия патриот иначе. Че, ако не е ИТ секторът тука и едната шепа хора там да плащат пенсии и заплати на лекари и учители, не знам какво ще правим.