26

до 14

преди 1 година

Ти се опита да направиш най-т*ъпият коментар, или толкова ти е разсъдъкът ?

25

Анонимен

преди 1 година

В България всеки който развее руското знаме или знака "Z" и веднага ще привлече към себе си няколко луди комуннета, псевдопатриоти и ето ви цирк (митинг).

24

емигрант

преди 1 година

Много срам има пред сградата на НС на България ! Да се развяват знамена на държава агресор и убиец на деца пред тази сграда показва какъв робски народ се развъжда в България, как българинът си заслужава беднотията , мизерията и неволята ! Тези уродливи създания пред НС са обида не само за България а и за цяла Европа !

23

ля ля

преди 1 година

...и против Рашидово участие в парламента! Цялата гербаджийска *** ВЪН от парламента!!! Вече бяхме по улиците против Вас пак ли трябва да ходим за да си научите че НЕ ВИ ИСКАМЕ!!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Лидерът на русофилската партия там и цялото му семейство са доказани наркодълъри, многократно арестувани от МВР и лежали по затворите.

21

Анонимен

преди 1 година

Издигвалите чуждо знаме пред НС, трябва да бъдат арестувани и дадени на съд. ПП трябва да отговаря пред съда за разхищение на държавни пари в особено големи размери, за конфликт на интереси и корупция/сделката с руския газ, чрез посредници/.

20

Анонимен

преди 1 година

Протест на партия на бившо ченге, мутра и затворник(Венци Чикагото). Излиза от затвора 2020 година и веднага му дават пари да основе пропутинска терористична партия.

19

Анонимен

преди 1 година

Питам русофобите, чий е този паметник и защо не сте го сменили с паметник на Джо Байден?

18

До 6

преди 1 година

Зад всичко стои Радев, който се опитва да наложи личен режим.

17

Анонимен

преди 1 година

Аз на снимката българско знаме не виждам. Само руски терористи са се струпали там. Срам за България от такива предатели.

16

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ехаааа, тея от посолството на Масква не са спали! Колко много "белоглави орли" в центъра на София! Се хора без работа - разбирай пенсионери и неудачници. Но пък, за толкова стигат копейките, нали? Видимо обаче в последно време прокси-партиите и движенията свързани с Масква и про-руската линия здраво се роят. Добре е, че българина не им се връзва в крайна сметка! 10% и това е!

15

Анонимен

преди 1 година

До Аз Ти искаш да каниш чужд президент пък ми говориш за чуждо знаме изпънато от граждани на паметник, който сигурно дори не знаеш на кого е.

14

Аз

преди 1 година

Докато има кре.ени, на които да им се позволява да разпъват чуждо знаме пред парламента (съединението прави силата), и още повече - докато има хора които се радват и подкрепят разъпанато чуждо знаме (и то от държава, която ни е обявила за вражеска и прави всякаква подривна дейност) - очаква ли някой наистина да се оправим? С мислене от началото на 20-ти век (оптимистично) нищо не става. Народ без достойство, който само знае да се снишава и "да се слага" на някого. Срам!

13

Анонимен

преди 1 година

Нови копейки имало. Ще го пенсионират Копейчо.

12

Анонимен

преди 1 година

Организираните аборигени на протести.

11

Анонимен

преди 1 година

До 13: И не само! В Париж и Прага, както и в Молдова :D Но тук нали трябва стадото да е спокойно! Все пак избори, война, тва онова

10

Петров

преди 1 година

Българските афроамерикано-бългерианци са готови да работят без пари на тръстиката за своите господари.

9

Анонимен

преди 1 година

Тези протести са нищо пред протестите през следващата година, когато по план домакинствата ще са задължени да излязат на свободни пазар за електрическа енергия и трябва да плащат пет пъти по-високи сметки. За тази новина все още се мълчи. Тогава ще трябва да избираме или да провесим управниците по стълбовете, или да загинем от студ в домовете си като овце. Аз вече съм направил своя избор!

8

Анонимен

преди 1 година

Руските роби са средно с по-ниско iq, факт. Колко жалко да си рушки роб

7

Майора

преди 1 година

Гошко Боеца "чист като сълза" , откраднал парите на ГЕРБ Видин и спонсориран от Америка иска оставки! Преди да виниш другите , виж себе си и тогава говори! Не Бойко , а твоте любими олигарси които защитаваш и които изнесоха парите на българите , са за съд!