17

Анонимен

преди 1 година

Откакто излязоха неприятни резултати започнаха да излизат едни експерти

16

Анонимен

преди 1 година

Това че определени лекарства позитивират тестовете,не означава че ушевите не карат друсани,пияни,че не вземат рушвети и че не са овъртолени във всевъзможни престъпления. То си им е в кръвчицата. Пpocто взеха да смърдят много и останалите от котилото не могат да ги прикриват въпреки положените усилия. За това по-елемтарно е по една ревизийка като физически лица,да им се дръпне *** малко на крадците.

15

германец

преди 1 година

В Германия вече легализират тревата, а ние още сме в средновековието. 100% от милиционерите под 30г. ползват беличко и 100% при тежкотоварните шофьори. Просто трябва да се седи буден някак. Истинските проблеми са след втория ден.

14

Темиде

преди 1 година

Просто нашия закон е абсолютно идиотсски в това отношение. Какво се чудят, да го правят както е в САЩ - там е DUI - driving under the influence - шофиране под въздействие. Демек няма значение, дали си на лекарства, на наркотици, алкохол или антифриз, важното е че не си способен да шофираш в този момент! Тука ти взимат книжка за това че си изпушил едн масур през уикенда на някакъв концерт 3-4 дни след това....

13

Анонимен

преди 1 година

Какъв грип, тук става въпрос за масови лекарства които се пият дори и при лека простуда без рецепта като например Тайлол Хот и много други които съдържат псевдоефедринов хидрохлодирд, а някои сиропи за кашлица си съдържат директно ефедрин. То затова винаги трябва да се прави веднага и кръвен тест, ама тук понеже са некадърни комбинирано с мързеливи като нищо за един сироп ще те опандизят.

12

Анонимен

преди 1 година

Просто преди да се вземе тест се обявяват всички взети лекарства през последните дни, показват се рецептите. Броя на кафетата ако щете, също. За някои професии, няма да има такова нещо като 4 дни /от марихуана/ - абсолютна забрана. Кифлички с мак също няма да ядат.

11

Вигонябия

преди 1 година

А сега ми дайте да пуша от тая марихуана която държи по 4 дена бе милиционери п р 0 с т и.

10

АНОНИМЕН

преди 1 година

ЗАЩО СЛЕД КАТО ЗАПОЧНАХА ДА ТЕСТВАТ ПОЛИЦАИТЕ ИЗЛИЗА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ . КОЛКО ХИЛЯДИ СА ИЗГОРЕЛИ ДОСЕГА НЕВИННИ.

9

преди 1 година

Тоест милицията признава,че стотици хора са осъдени,без да са дрогирани, и това за последните години, и въпреки,че тестовете са *** са прилагани,без да им пука на милиционери, прокурори и съдии. И си мълчат за ситуацията, ама докато не се отнася за тях. А когато почнаха да ги тестват, надигат вой. Подличко!Я да направят тест и на съдии прокурори-със същите тези тестове!

8

Black Metal

преди 1 година

Много болни от грип шофьори в тая държава, много нещо!

7

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно е това. На мен лично ми се е случвало, никога не съм употребявал наркотици, но съм правил тест когато съм на лекарства и ми е излизал положителен.

6

Анонимен

преди 1 година

Марихуаната се позитивира в урината до 5 седмици. А бензодиозепините са си наркотици- лекарства от наркотичен клас. Какви манипулации и смешни оправдания!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Аз новината, че медиците протестират за увеличение на заплатите я пропуснах умишлено. То и за положителни ковид тестове на плодове и зеленчуци се говореше, ама какво от това?

4

Анонимен

преди 1 година

Значи обикновените шофьори ги тествате с фалшиви тестове и каквото стане, обаче служителите не може :)

3

Анонимен

преди 1 година

Поредния фарс от който си пролича колко им пука на управляващите за народа.

2

Нане

преди 1 година

Мъ, що ги не казвахте тез раути досега бре... А чак, кат изрева ушевата съсмет... ===)))

1

Оправдание

преди 1 година

Пак вратички за измъкване!