10

Чукча писател

преди 1 година

Повече убеден съм, че вече има такава лаборатория и само чака момента да бъде лицензирана и пусната, като поредната хранилка на ... познайте коя партия ?!

9

Тома

преди 1 година

Да питат синдиката защо не им утърва да се тестват куките.Да не е че 50% ще изгърмят а това е много пари от членски внос да паднат в канала

8

Анонимен

преди 1 година

На моята приятелка съпруга е американски военен и ги тестват през определен период от време задължително. За наличие изхвърчаш. Щом се възползваш от облагите, които ти дава службата ще си изряден и за пример иначе друго работно място ще си търсиш. Но в БГ всичко е пълен леш.

7

Анонимен

преди 1 година

Работя в за военните от нато, тестове за дрога се правят при постъпване два отделни пъти. Правят се и случайни, който светне си отива на другия ден. Попълваш анкета за медикаменти, които приемаш и рецептата. Ако стане инцидент задължително и за алкохол и дрога.

6

Митьо Очите да ги

преди 1 година

тества/проверява. Той е вещ по вещества всЕкакви. Днешния Менделеев!

5

Анонимен

преди 1 година

"Причината е в това, че тестовете за алкохол и наркотици често давали отклонения." Ама дават отклонения само като тестват полицаи или и като тестват шофьори ? Щом са толкова неверни ,да не тестват и шофьори тогава с тия тестове .Или за едни може ,за други не може .

4

Стратегическа грешка

преди 1 година

е властта да настройва редовите полицаи срещу себе си.Най-лесно се губи същата без подкрепа от страна на преторианците

3

Анонимен

преди 1 година

Тествайте съдии, прокурори полицейски шефове също, без значение колко високо в йерархията. Ама тогава ще вземат да ги забранят тия тестове със закон.

2

Анонимен

преди 1 година

Виждаме разпасани ,разгърдени без шапки,не бръснати рошаво татуирани ,цирк

1

Анонимен

преди 1 година

А за незаконно придобити къщи, джипове и т.н. за корупция ще ги проверяват ли или така са си добре и да си останат така?