126

дедо Груйо

преди 1 година

Мисля, че Нато ще ги удари скоро. Че ядат атома.

125

стар чвор

преди 1 година

зора ще е голям за украйна , зеленски да удвой дозата ... на белия прах, да удвоят амфетите и за нацистките войници

124

стар чвор

преди 1 година

най-накрая истински мъж на поста, това е края за украйна много скоро Ахмад сила и Генерал Кадиров ще са във Варшава, киев и кишинев, както върви ,... защо не във Вашингтон

123

Анонимен

преди 1 година

Като го видя тоя и разбирам защо храната за руската армия не достига...

122

До Мен

преди 1 година

Откакто"лоената"топка пое командването,животът на наркомана клоун се стъжни доста,човекът го каза ясно"Не искам да жертвам повече руски войници в партизанска война срещу орди фанатици и наемници въоръжени от НАТО,имаме достатъчно сили и технически средства да доведем Украйна до пълна капитулация"на първо време за една седмица 39 процента от енерго мрежата на украинците е извън строя,да не забравяме че идва студена и гладна зима!

121

Анонимен

преди 1 година

И като тръгнете да бегате, откъде ще минете брат? Мостът май го няма. Тогава ще видиш какво е напрегната обстановка.

120

Анонимен

преди 1 година

Су33 е флотският вариант на Су37, който пък е произведен само 2 прототипа. Следващите по- съвременни самолети даже нямат предно оперение. Невидим самолет засега (поне) няма. Има "труднозабележими", и те са труднозабележими само за старите моноканални ПВО системи. Сърбите утрепаха невидимият нощен ястреб със старата моноканална С125 Печора от корейската война.

119

Мен

преди 1 година

Тая лоена топка и тя не си вярва на глупостите...

118

Анонимен

преди 1 година

Тая тактика на отстъпление и изтощение са я прилагали при Бонапарт, така са го победили. А дроновете и другите железа, дето ги купуват от третия свят го правят за да не изкарват новите си оръжия, НАТО използвата войната с цел да с набави информация за руските оръжия, така получиха данни за електрониката, дето прави Су-33 невидим за радарите.

117

хаха

преди 1 година

До мегаалчностКъде ги тия корпорации бе *** !В БГ всички корпорации са на КГБ отрочета като почнеш с Гергов и свършиш с черепа и Боко !Кинтите в БГ са старото БКП и ДС! а парите са им от процент които русия смуче яко от колонията си

116

Анонимен

преди 1 година

Хаха тоя сланиньо "смила" сигурно по 5 кила ярма на ден !

115

хаха

преди 1 година

е уж всичко е наред руснаците денацифицират деукраинизират и так дале а сменят генерали като носни кърпи ! едни ги сменят щото ги опукват други ги сменят щото не правят хубави *** .трети щото не се отчитат финансово на горе .Скоро ще има стратегическо прегрупиране и отегляне а украинците ще ги преследват панически :):):)

114

БОЙ ДО КАМЧАТКА..

преди 1 година

...и обратно на руските ДУ парници за да почнат да мислят НОРМАЛНО!!!

113

НАПРЕГНАТО Е...

преди 1 година

Щото идва големото кецане на руските *** у Херсон!

112

Ами да....

преди 1 година

Напрегнато е , щото КРИМСКИЯ МОСТ не работи и няма къде да се евакуират руските окупатори от Херсон!

111

мегаалчност

преди 1 година

До До катои какво ще спечели България и българския народ от това? Трохи, огризки от плячката за корпорациите ли... само да ти кажа, тиквите от полето вървят по 10 стотинки на килограм... а корпорациите-вериги ги продават по 99 стотинки до лев и двайсет и нагоре за килограм... същото е с цялата българска селскостопанска продукция... ОТ ТРУДА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОРПОРАЦИЙКИТЕ ИЗВЛИЧАТ КАПИТАЛА И ГО ИЗНАСЯТ... 1200% НАДЦЕНКА ТЪРГОВЦИ, ТРЯБВА ЗАКОН ЗА БОРБА СЪС СПЕКУЛАТА РУСИТЕ ТАКА ЛИ ЩЕСТРИЖЕТЕ

110

Анонимен

преди 1 година

ако такива са загубите за една години слагаме минимума 600 х 365 равно на 219 000...и всичко това се прави с цел една власт дошла на власт с претенциите за мир в Киев а всъщност за война до последния си войник... и какъв е смисъла, когато тази държава така или иначе никога няма да е незовисима а или ще е филиал на Русия или на САЩа.

109

До като

преди 1 година

Руснаците не се изтикат в Камчатка, никакво спиране...

108

Анонимен

преди 1 година

Геноцида , който нато и зеления шмъркач организираха в Украйна ще им излезе през ... 100 години не могат да изплатят това което ще дължат на нормалния свят ! Те говедохората от Сащ и без туй имат няколко трилиона външен дълг.

107

До 127

преди 1 година

Полша ги купи, познай за кого...