84

Белградско гюбре

преди 1 година

Цар Борис е посрещнат с тържества и цветя в Скопие, като Освободител от сръбски гнет. Само Сръбските комунисти са против това! Османи явно се изживява като сръбски комунист и продължител на тяхното дело. Странна птица е Османи - уж албанец, уж от репресирана от сърбите народност, уж мюсюлманин, а по душа сръбски комунист-шовинист.....или поне продължител на делото им!

83

Царица Истина

преди 1 година

Не може Цар Борис III да е спорна личност за Македония, защото е умрял през 1943 г., т..е. преди да са измислени Македония, македонския език и народ. Преди Германия да даде на България да администрира Македония, там е имало само "южни сърби", на които им е било забранено да пишат, учат и говорят на местното си българско наречие и да ср наричат нещо различно от сърби! Сърбия може да има зъб на Цар Борис, но македонците по никакъв пивод - с цветя са посрещнали българките войски, а после и Царя!

82

До 70 Стоян

преди 1 година

Или пък югозападна България, добре ще им седи.

81

АлМак от Мелмак

преди 1 година

Европа много ще спечели ако изхвърли РСМ от НАТО и затвори всички врати към ЕС. Това е играта ДОМИНО - проблемите, които ни създава ще отидат при подбудителите - сърби, което от своя страна ще доведе до завършване на процеса РАЗПАДАНЕ НА СФРЮ!

80

Тодор Войвода

преди 1 година

Айде бе,Влаха Джамбазки,много пъти не е прав,но госпожа Мирзахи обвинява Българите многократно във фашизъм и нацизъм!Но мълчи като и бъде казано,че България е спасила 49 000евреи,Приютила е Арменци след геноцида,сега приютихме украинци,колко украинци спасиха македонците?Понеже сме се държали като Русия -спрямо Украйа

79

ами

преди 1 година

"Изявлението на Джамбазки е говор на омраза"Не съм фен на Джамбаски,даже напротив,но ако неговото е говор на омраза,как да се обясни поведението на най-известният им певец,който запали българският културен център и беше пуснат на свобода,като по този начин гласно се казва-палете,унищожавайте всичко което е "бугарско",държавата само ще ви посмъмри запред хората,нищо лошо няма да последва....

78

Османи

преди 1 година

Османи, като етнически албанец, признаваш ли съществуваноте на скалъпена македонска нация...

77

Анонимен

преди 1 година

Сърбоманите в БЮРМ, или РСМ, са путинисти, значи нямат място в ЕС.

76

Анонимен

преди 1 година

Северномакедонците си живеят още в техния измислен свят и ще останат там, поне още 20 години, извън ЕС.

75

Реалист

преди 1 година

Грешна ни е политикага спрямо РСМ и в бъдеще ще си сърбаме попарата... Това е враждебна на нас страна и тази обща история, която искат да правят, и това пазарене на историческата комисия са пълна глупост. Не трябва да позволяваме да ни крадат историята! Ако не за това да се запази целостта на БГ, то поне заради това да просъществува истината...

74

Анонимен

преди 1 година

България май наистина е фашистка и нацистка държава.

73

Анонимен

преди 1 година

Това да е урок на *** от ПП, ГЕРБ и ДБ. Ето каква змия вкарахте в пазвата. По големи чокундури от тези дето гласуваха ГМО- тата от СМ да влязат в европа няма.

72

Анонимен

преди 1 година

До ИвановЗа препинателни знаци чувал ли си? Или несвързано изречение от 5 реда без запетаи не притеснява пишман-патриотите. По-зле сте и от макетата-сърбомани.

71

Анонимен

преди 1 година

По скоро Папуа Нова Гвинея ще влезе в ЕС, отколкото музея на Коминтерна- РСМ. По скоро ще се отмени земното притегляне, отколкото ВМРО отново да прехвърли 1% на избори.

70

Анонимен

преди 1 година

Точно 9 на брой са пиянките от МВРО, слагащи червени палчета. За две ракии ще слагат каквото и където им поискат, те не подбират, нито имат някакви морални спирачки.

69

Анонимен

преди 1 година

Няма Османчо, не плачи маминото, Ангелчо, няма да прави повече така

68

От Вселената

преди 1 година

Аз съм Мицкоцка, очилата, Маскирана Муцунка и Мяуча Мяу, Мяу, Мицок, Мицок - от север дойде Мечок, Мечок. Мойта Муцунка Мирише на Мастика понеже в област Маке всички Мяучат: "Искаме да пиеме от Майките, не Мляко а Мастика, понеже сме Маке, Маке, Меки Мекици с изпъкнали гърди и пълни с Майчино Мляко Мъжки МеКи МиКиЦи!"

67

Иванов

преди 1 година

Браво на джамбаза един истински българин да им каже истината в очите на тази измислена нация без история и да ги жегне както трябва а не като всички тука политици и общественици все меко да се изказват трябват строги мерки срещу макетата и остро предупреждение че няма да бъдат допуснати до ЕС тогава ще види османи комуникацията на друго ниво как се води,неблагодарници такива.

66

Анонимен

преди 1 година

Джамбазчето може да вика "Македонияяяяя", но всичко, което изстрадалият български избирател чува е "Субсидияяяя". Даже 1% за субсидийка не успяха да съберат, това им е драмата в момента, не българщината.

65

Стоян

преди 1 година

Е сега разбрах Путин защо нападна Украйна .