25

Роза

преди 1 година

много хора съжеляват за осиновени деца диктатори са.

24

1914

преди 1 година

До 26 - До 1914Значи няма да се изненадаш като ти кажа че Джоли взъщност е мъж?

23

До 1914

преди 1 година

Аз пък шибах Анджелина година и половина, така че много добре знам как всъщност бяха там нещата.

22

Анонимен

преди 1 година

Бай Пешо от Люлин 3, разбира се е супер запознат със ситуацията и коментира отношенията им така както вечер с аварите в кръчмата коментира брачните проблеми на Гошо и Пена от съседния вход.

21

Евгени Георгиев

преди 1 година

Тоя е бежанец, нормално е да говори подобни глу пос ти.

20

Анонимен

преди 1 година

Децата научават нещо което е малко стряскащо, но поучително. Най-голямата обида няма да я получиш от външен човек, а от близък, от семейството. Това е така, защото очакваш подкрепата и любовта точно от тези хора, но истината е, че родителската любов е обречена на раздяла и така трябва да бъде за да изградиш собственият си живот. Един ден може и да му благодарят на баща си.

19

1914

преди 1 година

имам познат, който е личен приятел с Брад Пит. Само ще ви кажа, че нищо не разбирате и не знаете как стоят нещата там!

18

bo

преди 1 година

Мдааа, предполага се че няма какво да ядат и да обличат тези лигльовци. На безумните идеи на жена му да имат отбор деца, как се издържа...Пак дълго време бяха заедно. Човека е искал дисциплина, а не страх да всява, че като ги гледа какви *** стават под крилото на майка си, надали му е било приятно

17

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че либерастичния дегенеррат джоли настройва децата с/у Пит. Не че и той не е такъв като нея, дори ме радва факта че тея третополови отреппки са във война помежду си. Да не се притесняваме все пак Мадокс и Пакс ще докарат на Анджито зетьове скоро. Ще са поредните две "звездни" сватби. Нямам търпение!

16

Анонимен

преди 1 година

Да не говорим, че са маймуни.

15

До ааа

преди 1 година

Не е така. Човек трябва да търси сметка от родителите си, когато са му дали лошо възпитание.

14

aaa

преди 1 година

Нали вече е свободен и голям човек, какво се обяснява г-н Пакс. Родителите не се избират и не могат да се сменят. Това е положението. Кой каквото ти е дал това е, каквото е можал това ти е дал. Бил лош баща, бил не знам си какъв, ами такъв си е човека, какво да се прави. Дай да видим младият Пакс какъв баща ще бъде, какво ще направи за децата си.

13

До Много ясно

преди 1 година

Ще заемат страната на онзи, който ги е отгледал. Когато майката е изнесла тежестта на отглеждането на децата, е нормално те да заемат нейната страна. Това се нарича признателност. Защо да си признателен на човек, който не ти е дал нищо(не в материален, а в морален план).

12

Много ясно

преди 1 година

Какво очаквахте? Това абсолютно куку джоли разбира се, че е настроила децата срещу Брад. А лапетата, особено момчетата, винаги вземат страна на мама, срещу лошия татко.

11

Анонимен

преди 1 година

Джендъризмът съвсем побърка населението, вече нямат уважение дори към родителите.

10

До 9

преди 1 година

Бивш алкохолик няма...

9

666

преди 1 година

Брат Пит бил кофти човек! Брейййй, абе вие лично ли го познавате бе?Хващате се на въдицата на журналята, и дрънкате като мало.....умни деца ***...оти!

8

До 5

преди 1 година

Прехрана, възпитание, опора в трудни моменти, пример, ценности, да те научи на елементарни неща. Това е ролята на един баща. Моя баща нищо от това не ми е дал. За материално дори не говоря. Една стотинка не съм получил, но не в това е проблема. Ако и Пит е бил същия не ща стник, само не ща стници могат да го оправдават.

7

До 3:

преди 1 година

А ти какво си дал на децата си?

6

Земя=Русия

преди 1 година

Мачкай Вова!