14

Бай Геле

преди 1 година

До 3: Да бе, те "краварите" са турили Путин на власт та да и такова маменцето на Русия.

13

а

преди 1 година

Добивайте газ и петрол в европа вкл гренландия исландия.

12

Анонимен

преди 1 година

ДА ПРАВЯТ БАРБЕКЮ КРУИЗ!!...

11

Fool

преди 1 година

Както писахме мислещите хора в държавата. Една не желана стока става евтина. Газа се срина вчера до най-ниската си цена тази година. Танкерите чакат, защото няма къде да отиде газа в тях. Ще са готови скоро 2-та немски терминала за LNG и там ще може да се разтоварва. Нищо де, нали Русия прави тръби към Китай и Индия. Всички говориха, че няма проблем щото руснаците имали къде да продават. Значи всички сме доволни и щастливи :)

10

Байдрън

преди 1 година

Ужас ще падне разтоварване.. Кораб че на месец.. Ще стигне за зареждането на запали на Испания и Франция. Добре че зимата ще е ок, а до другата ще легнат да стоплят кревата с Вовата..

9

Анонимен

преди 1 година

Мда, краварите пак го набутаха на Путин. То затова руския тиран изплака че е готов да праща газ по единствената тръба която не успя да взриви.

8

студена зима

преди 1 година

Газта (TTF) на 30.8.2022 е била 312 евро, миналия петър (17.10.2022) - 56 евро.

7

Киро парцала

преди 1 година

Знаете ли за колко седмици се изпомпва един подобен ипе всъщност винаги са си чакали толкова след проблем в инсталациите. Така че не е голяма новина, но за кибици Кирповците и други подобни Станишев и да.

6

До ХА ХА ХА

преди 1 година

Сърдит Петко - празна му тръбата...

5

ХА ХА ХА

преди 1 година

Пазарна икономика, братчед! Когато до вчерашния монополист "затваря кранчето" - веднага се намира кой до запълни пазарната ниша.

4

Анонимен

преди 1 година

И какво чакат ахаха

3

Ха ха

преди 1 година

Те не бързат, всеки ден повече висене си е повече приход за корабособственика. Но пък себестойността на газчицата се покачва с тези допълнителни разходи. И не, не си мислете, че краварите са думнали СП, не са те,но това е страхотна възможност за тях (според Блинкин).

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя свят се напълни със слабоумници!

1

Анонимен

преди 1 година

И сега защо така угоднически не пишете, че корабите са американски? А Северните Патоци кой ли ги гръмна? Аааа не, не може да има връзка между корабите и гръмнатите тръби!