263

аз

преди 1 година

Тикво, ти заедно с чалгаджиите, рубладжиите и турците, командвани от Радев и Митрофанова свалихте правителството. Хайде сега, управлявай с тях да ви видим!

262

Анонимен

преди 1 година

Оди си гледай внуците, стига си бил якички на Плевнята, стига си трил коментарите, на мразещите ви!!

261

Анонимен

преди 1 година

От днес се започва вече явната коалиция между герб и дпс, досега бяха в сянка, но след като днес изберат човека на герб, следва и да си направят правителство.

260

Хахахаха

преди 1 година

Бягай, бе, м.у.т.р.о

259

Анонимен

преди 1 година

Абе Бойче....Ами тебе кой те постави за глав.Секретар на МВР бре...Разбирам сега , че както съветваш , не може да откажеш на тия които те поставиха тогава и те поставиха и на кметски стол има министър председател.Не им отказваш.Птедаността е от важно значение.Предан си и ти на тия които те вкараха във властта.А кога Требе да си предан на страната и народа не казваш.Туй е на последно място.Преди всичко а твоите покровители.Зс туй народа я забатачи до там.Че стана най бедния в ЕС.А ти редиш шкафче

258

българин

преди 1 година

Докога ще ни занимавате с багдатските крадци,които отдавна трябваше да са по затворите?

257

Жалко

преди 1 година

Уж спечелиха, пък се оказва че могат само с интриги да свалят правителства. Не им се получават нещата за втори път вече - луд е тоя дето гласува за тях, едва ли ще могат да уредят бонуси без да са във властта.

256

До политиците !

преди 1 година

Българите няма да участват във война, ако конфликтът се разшири ! Българите ще емигрират във всички посоки, както направиха руснаците ! Ще си останете в Народното Събрание да си приказвате на воля и от сърце ! САМИ !

255

Здрасти Вова

преди 1 година

Бойка и Ваньо на пангара, смажете добре с лой въжето..

254

На боко шланга

преди 1 година

5 минутката отмина отдавна.

253

Анонимен

преди 1 година

ЧУХ ГО ТОЗИ ЖАЛЪК ОТВРАТИТЕЛЕН ШУТ ПО ЕДНО ГЕРБАДЖИЙСКО РАДИО!... НО ПАСАРАН БУДА, ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ПРОМЯНАТА ЗА НУЛЕВА КОРУПЦИЯ И НИЩО НЯМА ДА НИ СПРЕ!!!

252

Анонимен

преди 1 година

Абе ***, та нали от теб и от крадливото ти управление 12г.сме в това положение ! Най-бедни и с най-ниски доходи в ЕС ! Милиарди окрадохте ти и шайката ти! И за това е доказателство 12г. мизерия и бедност на народа ни!

251

Анонимен

преди 1 година

Дебел , тлъст , лъжец , български вариант! Ако не беше трагично , щеше да е доста комично! Бай *** , кокала не пуска , още му се иска да се отърка в парата! Ако се махнеш , ама за винаги БГ ще се изправи и ще има най-после ръст и на заплати и пенсии! Бедни сме от теб крадлив *** !

250

Анонимен

преди 1 година

Бай Лойко хвърли ямурлука облече костюма ,и стана баш европеец и евроатлантик.

249

Vol'Jin

преди 1 година

Боце требва ли да ти обяснявам как след Сифоняяяя ама много не съм в настроение за глупости и курвенскииии номера. Да не кажеш че не съм те предупредил!

248

Vol'Jin

преди 1 година

Боце трета ли да ти обяснявам как след Сифоняяяя ама много не съм в настроение за глупости и курвенскииии номера. Да не кажеш че не съм те предупредил!

247

Vol'Jin

преди 1 година

Не случайно му викат Сифоня да знаеш - ква и вода да фрълиш (казано по врачански нема му навредиш ще иде у канала) , затова и повлича у канала всички и той некак си преводно псевдоинтелектуално изглежда ни лук ял ни мирисал и като вида фекалии дето не искат да потънат плува отгоре. Затова с греблото по главата и потъва бърже бърже ....

246

Ралица

преди 1 година

До 266: мустаци, но по мъжествени от кадъната ви която за 4-ти път се кандидатира от 20 района, избират я в 2 и бяга като кадъна от африканец. Къде ви е страхливата, беззъба, стара комунистическа баба бойка Кадънова? Под полата на коя герберокадъна се скри този път? За какво въобще гласувате за нея като знаете предварително, че пак ще избяга в харема на Ердоган? От 20 години се кандидатира и има по малко дни в парламента от Делян Пеевски.

245

Vol'Jin

преди 1 година

Макар и непопулярно Боце едно от ненарушимите човешки права е правото на свободна творческа изява ... Това едно... Другият въпрос е за същността на тази творческа изява - провокативна, скандална, чисто антропоморфологична, тя трябва да каже нещо на публиката тази изява ...нещо дето е е адекватно тук и сега ...

244

Анонимен

преди 1 година

Бойко, махни се от ГЕРБ и сложи Делян и ГЕРБ ще управлява, гарантирам ти го! Докато си там, трудно ще върви управлението и няма да управлявате.