10

Анонимен

преди 1 година

И трябва да фалират, който предлага качествен продукт на нормални цени ще оцелее, спекулантите които пробутват ментета на премиум цени като фалшивото сирене и брашно тип 650 по магазините да пътуват.

9

Анонимен

преди 1 година

Икономиката е бутафория на макс. В САЩ обяваиха, че 2022-а е най-лошата година за инвеститорите от 1969-a насам. Индексите им са с по 16.5 до 23% назад, от началото на година. И това е при инфлация от поне 8.5% за годината. И последната новина била, че имало 100% шанс, да влязат в рецесия в следващите 12 месеца. Това означава, че ще има ОЩЕ по-лоши спадове. А каквото става в САЩ, става в Европа след няколко месеца и в България след година.

8

Христо Христов

преди 1 година

До 5"Няма нищо общо фирмите в България с тези от ЕС и тези в ЕС с евро." - това на пазара ли го чу? Излъгали са те, като са те видели какъв си про'с'так!

7

Христо Христов

преди 1 година

100% да фалират. И не само да фалират - огнен дъжд и потоп трябват, за да изчистят Европа от лицемерната европеидна г-ме-ж!

6

Анонимен

преди 1 година

В ЕС с евро има действащ пазарен механизъм за стоки , услуги и продукти от десетки години. Действието му е в постоянно развитие по естествен път . Казано с две думи.- Празни ниши в частните отношения няма.

5

Емил СТЕФАНОВ

преди 1 година

Уж налагаме санкции на Руската Федерация а то какво излиза...

4

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо общо фирмите в България с тези от ЕС и тези в ЕС с евро. В България има твърд монополизъм на фирми. Пример: Топлофикация АД дружество в постоянна загуба , но съществува десетки години след Соца. Дружество Виваком. Дружество монополист Петрол, Дружество частично Соф. Вода. Дружество столични Пазари, Дружество Масов Градски Транспорт, Дружество Ресторанти и Спални вагони, Дружество за продажба на свободни футболни агенти и специалисти, Коректорски фирми , дружество на русофилите в Българ

3

Анонимен

преди 1 година

Кредити, всичко е кредити и фалшиви пари. И като се забавиш с плащането два пъти и мижавия бизнес в БГ умира. Иначе си твърдят че има ръст ама на какво ръст.

2

Анонимен

преди 1 година

АА СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕН ПОРЕДЕН РУБЛЯШКИ СЛУХ! КОГА ЛИ ЩЕ ВИ АРЕСТУВАТ?

1

Анонимен

преди 1 година

Да изпратят благодарствена грамота до терористите от сзо и всички европейски 'лидери', които им пригласяха и разпространяваха лъжи за някаква пандемия.