110

Анонимен

преди 1 година

Горкото е болно. Струва ми се, че повечето от младите са с промити мозъци, но това макар и амбициозно, е твърде неуравновесено за да го сложат на висок пост да кажем в ЕК за заместник на ***. Да се надяваме поне

109

ХОДИ ПЕША!

преди 1 година

ХОДШ ПЕША!

108

Анонимен

преди 1 година

А, тая не я ли бяха въдворили? Тя си е за лечение. То е вярно, че от лудите трябва да го е страх човек. Точно посочените в заглавието едва ли - пука им от глупостите на една неуравновесена. Но тя може да е опасна за околните. То Европа е на медикаменти. Тя сигурно също, но нещо е забравила да ги взима последните дни, вероятно.

107

Анонимен

преди 1 година

За това момиче само ще кажа: Обущарю не по - високо от обувките . Да се занимава с еко активизъм това мога да го разбера, но не и да политиканства. Вече става смешно. Що се отнася до днешните тийнейджъри те наистина в много отношения са страшни. Защото по изключително погрешен начин разбират свободата като слободия. Нормално но за тяхната възраст но е много опасно.

106

Корейски поп

преди 1 година

И аз се плаша от тинейджъри вървят си по тротоара с телефона в ръка и големи слушалки в ушите и резко завиват и изкачат на пешеходната .После забавят крачка по средата и навеждат глава в телефона и чоплят нещо в екрана .Некой да им каже ,че не са Спайдермен или Батман .И незнам коя децка учителка изкара девиза че пешеходната пътека е продължение на тротоара не е!

105

pff

преди 1 година

Тая, света я забрави отдавна. Аз, лично, не съм се сещал за нея от 2 години, камо ли някой да се страхува от пиклата.

104

Fena

преди 1 година

Трудните проблеми имат прагматично или популистко решение. Такъв е проблемът с енергетиката. Едно свръх-амбициозно хлапе, на границата на психозата решило да бие барабана за една зелена идея, много амбициозна, ефектна и популстка, но на практика абсолютна енергийна глупост. И понеже всички в ЕС са пратени там, не защото разбират от нещо, а защото са *** - те застанаха плътно зад тази глупост! И цяла една Европа сега ще страда заради този цирк!

103

Анонимен

преди 1 година

Не проумявам откъде тая злоба към това шведско момиче от коментиращите тук. Дори не я познавате, за да я обиждате и съдите. Много плиткоумни и ограничени разбирания за живота имат повечето българи и това неумолимо ще доведе страната до гибел. Такива като Грета отварят очите на хората по света, но тя греши за Путин - той не се страхува, а презира такива като нея, а ако можеше, щеше да я вкара или в лудница или в изправителен лагер. Той мрази интелигентни млади хора да го поучават

102

Българин

преди 1 година

Горкото момиче. Съсипаха и детството.

101

Грета не смятала

преди 1 година

да прави кариера в политиката. Ама тези, които вложиха толкова пари в нея, дали са съгласни с нейните сметки? Аутистично същество, чудесна кукла на конци, която можеш да програмираш. Достатъчно е да й внушиш някаква идея и щом захапе, няма мирясване. Ако случайно се опита да се отърве, ще прави кариера в дом за душевно болни. Където изначално й е мястото.

100

Анонимен

преди 1 година

Смешно е тийнейджъри да дават оценка на Путин и Тръмп.

99

fact

преди 1 година

ОТ ЛУДИТЕ СЕКИ БЕГА. НЕ ГО Е СТРАХ, ОТВРАЩАВА СЕ.Грето, земи се обеси на некоя греда

98

преди 1 година

Да ходи при Байдън тогава.. Той ги харесва :)

97

Анонимен

преди 1 година

С-Г-А-Н!

96

Анонимен

преди 1 година

Душичка.

95

Руснак

преди 1 година

Това шиле за каква ли се мисли! абе малко овцооооооо Путин го било страх от нея.....доста си *** и ограничена!!!

94

Анонимен

преди 1 година

Болното дете ще влезе в политиката. Вече е инвестирано много в нея

93

дообрее

преди 1 година

Гритке намери си момче и разбери, че живота има и хубава страна. Климата го остави за тия които те хранят.

92

Анонимен

преди 1 година

Тва се виде у паре и нашишкаве. Кво беше гърчаво предека.

91

Анонимен

преди 1 година

Смешно е Грета да е фактор ... Не мисля че някой се страхуваш от нея, по скоро я съжаляват?