41

Илиана

преди 1 година

Защо не се допитате до българския народ, дали желае да влизаме в шенген, вали искаме еврото!!! Жалко и тъжно е, че ГОЛЯМА част от българската интелигенция замина на запад, отвъд океана, и сега те си живеят добре. За жалост в България останаха само простаци, мутри, крадци и т.н малко са умните, кадърните и те не правят мнозинство, иначе вие т.нар. политици нямаше и да помислите за това, което правите, сте правили и още повече да няма 240 човека в НС, да се мислите за велики и крадете..

40

До политиците !

преди 1 година

Българите няма да участват във война, ако конфликтът се разшири ! Българите ще емигрират във всички посоки, както направиха руснаците ! Ще си останете в Народното Събрание да си приказвате на воля и от сърце ! САМИ !

39

русофилските иБрици

преди 1 година

в блатата на м0сковията.

38

Ша цъфнем

преди 1 година

Та ша вържем в този шенген.Ние потъваме заради тях вие шенген????

37

Анонимен

преди 1 година

Шенген да, евро не!

36

За вноса

преди 1 година

Какъв Шенген бе. Изгледайте на Цанов клиповете в Ютюб. Тука трябва да дойдат чуждестранни дипломати и политици. Такава гнусотия е нашата политика че без помощ отвън няма да се оправим.Съдебната система е меко казано - пародия..Образователната система е далеч от това което е било при соца. За социалната система да не говорим. Ако сложим здравеопазването - става та става.Незнам за вас ама аз съм за внос на Елит отвън може и руски може и американски - само да се оправят нещата.

35

Анонимен

преди 1 година

Защо ни е този Шенген? Освен, че е супер за организираната престъпност, друго чак толкова за обикновения човек не виждам. Обяснете ми, не ми е ясно...

34

Анонимен

преди 1 година

Еврото, Шенген и да се свършва веднъж завинаги с тези руски гармошки. Светът върви напред, а не назад. Който не му харесва в Европа, да върви в руска Евразия.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Като не искаш еврото, Оди у РуШия. Там е с рубли и копейки. Тъкмо ще си имаш много банкноти, в чувал да ги носиш. 1 евро - 61 рубли

32

Да,да

преди 1 година

А на китарата - Васко жабата

31

РЕАЛНО

преди 1 година

Как ще сме готови за Шенген като по-голяма корупция и пробити държавни структори /полиция, армия, здравеопазване, правосъдие/ надали има някъде по света. Кой ще те допусне да си външна граница, когато срещу 2000 лв. всяква *** взема БГ паспорт и става гражданин на ЕС. Кой ще те допусне, когато бежанците се развозват в страната с коли, бусове,камиони, а вече и с автобуси. Кой ще те допусне, когато всеки може на краде, убива, безчинства и после да няма последствия .

30

Анонимен

преди 1 година

Ще омеква Холандия, зер.. Като е пълна с меки китки...

29

Анонимен

преди 1 година

Готова само по документи, напрактика изобщо не е готова. Европа само да разгледа обстойно случая с Капитан Андреево и забравяме за Шенген за близкото десетилетие!

28

Не,мерси!

преди 1 година

Предоговаряне на условията за членство в ЕСССР, референдум за еврозоната и приемане на еврото и заявка за напускане на агресивния съюз НАТО!Модернизация на бг армия и пълен контрол на държавата над южната ни граница! И вместо да поръчваме още чертежи от краварите без да сме получили старите, отпреди 2 години имаше огромен шанс да заработи у нас завод за производство на Грипен и да получим директно първите самолети да влязат на въоръжение и пилотите да се обучават.Но сме колония на ФАЩ!!!

27

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... Май бъркаш традиционното ляво в Европа с разните комунистичеси и фашистки отклонения каквито има навсякъде по света, като и в Европа и които се спонсорират и поддържат от Кремълските терористи, като част от стратегията на хибридните им войни ... както се казва всяко стадо си има и *** ... Освен това традиционно левите партии в Европа подкрепиха Украйна по един категоричен начин, за разлика от нашите цоциалисти чиято пъпна връв си остава свързана с маскава ... !!!

26

Анонимен

преди 1 година

A референдум няма ли да има?

25

Анонимен

преди 1 година

В Нидерландия, като някой под 30 години те чуе, че говориш бъгларски,има голяма верочтност да те попита, колко е половин грам кокица.

24

23

преди 1 година

Много ми е кеф, че някой не е съгласен с мен. Сиг е гледал въпросните страни само на картички или е бил от онея емигранти, по Еразъм, дето са били там на туристическа обиколка. Успех!

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Живял съм из някои от тея страни. Арабските банди са зявладели цели квартали и дрогата вече ги е заляла. И наркоманите са много, ама защото преди 6-7 минахме на "наркотиците не са проблем, а симптом" и нещата изглеждат далеч по-розови. Ама розите миришат прясно наторени :(

22

Анонимен

преди 1 година

До 20 - Да, беее! Традиционно левите са по-скоро пре-комунистически и съдържат доста тоталитарни настроения в историята си. Не канят Импексова, ама си обичат татенцето, дето я остави да си вилнее. Съсвсем скоро, ще научиш много неща за любимите си западни социалисти, котио ни тикат към комунизъм ...