29

Анонимен

преди 1 година

Трябва да го премахнат това приложение. Отвратително е!!!

28

От Берлин

преди 1 година

Става въпрос, че искат да цензурират всичко, което не им е угодно.... Тотално владеене на медиите и абсолютно подчинение... Имаме Нов Холокост -Ваксинационен! Бог с Вас и пазете децата

27

Анонимен

преди 1 година

А дали са платили...кого точно и къде глобиха - като няма никой там..

26

....

преди 1 година

на това му казват политкоректност, преследване на инакомислещи и лов на вещици..

25

д-р Дрегер

преди 1 година

Сегашният собственик на Телеграм е ФСБ на Русия. Беше то, когато беше антипутинска платформа и за свобода на словото. На създателя му беше обяснено да се разкара.

24

Анонимен

преди 1 година

Даа, много умен ход на германските власти за набавяне на пари за обезщетение за безработица на хората от заводите на Фолксваген. Заводите се затварят в Германия и ще местят производството в щатите. Честито на безработните немци и семействата им! Браво на щатите, че винаги става тяхното и язък за будалите европейци, които все още вярват на по-големия брат.

23

конспиратор-либерал

преди 1 година

Телеграм и Сигнал са криптирани и засега единствените сигурни и сравнително масови платформи. Вайбър се продаде, за другите не коментирам... мен ми пука де, ама явно на швабите не им изнася много много хората да имат и по- различно мнение, а точно те да ми говорят за нео-нац чак ми е смешно...

22

юзеррр

преди 1 година

Нормално. Това приложение въобще не е криптирано и единственият му плюс е, че е регистрирано в Дубай. Достъп до чатовете имат само служителите а това не е добре. Сигнал е криптирано ама пък е под опеката на ЕС и при поискване предоставя инфо за чатове и на РС и на УСА. Вайбър и УотсАпп въобще не ги коментирам - пробити отвсякъде. Единственото без алтернатива е Елемент. Това е

21

Анонимен

преди 1 година

Яка цензора. А уж на запад имало свобода на словото. Има ама само ако казваш каквото искат да чуят.

20

Анонимен

преди 1 година

Странни коментари, на теория Телеграм е създаден като анти-путин концепция за свобода на словото в Русия. Въпреки това е факт, че руските политици го ползват много активно. Плюс това изобщо не е толкова сигурен чат, колкото разни леймъри твърдят. Да, има възможност за криптирана комуникация, но съм сигурен, че много малко хора знаят как да ги ползват. Собствениците са създателите му.

19

Анонимен

преди 1 година

Кой е сегашния собственик на това приложение? Създателят го знаем.

18

Анонимен

преди 1 година

Цитат: Приложението се използва главно от коронавирус-скептици, антиваксъри, теоретици на конспирацията и неонацисти. .... Все един дол дренки.

17

Боби

преди 1 година

"Приложението се използва главно от коронавирус-скептици, антиваксъри, теоретици на конспирацията и неонацисти"Приложението основно се ползва като алтернатива на казионните медии. Липсата на цензура позволяваща на хората да чуят и друга гледна точка за Украйна и изцяло криптираната връзка са им проблем на либералните фашисти.

16

Анонимен

преди 1 година

Технологичните гиганти Facebook и Telegram бяха глобени в Русия за това, че не са премахнали забранено съдържание.>>>>>>>>Съд в Москва наложи глоба от 10 милиона рубли, 138 хиляди долара, на Telegram и 17 милиона рубли, над 234 хиляди долара, на Facebook.Източник iNEWS

15

Логично е

преди 1 година

Просто Телеграм е основната социална медия в Русия и Украйна. Руснаците публикуват там много неприятна за хохлите и за техните западни чорбаджии информация - снимки с осеяните с трупове на украински войници поля пред Херсон и поддържат групи от рода на "Опознай хохла по чубу", които показват че документираните загуби на Украйна са 6-10 пъти по-големи от руските. Поради това западният чорбаджия на укретата беснее от безсилна злоба ама нищо не може да направи, това не е фейсбук с шорошка модерация

14

Анонимен

преди 1 година

До HeinrichHimmler - Амазон се бори, да разбие шифровката ... Работата е, че дори и да го направи, просот ще минат на нещо ново.

13

Анонимен

преди 1 година

Милите те, за престъпления се загрижили. Споко, вие сте най-големите престъпници, така че докато доброволно не влезете в затвора всички други са в безопасност!

12

Кефи

преди 1 година

ме как слагат в една графа коронавирус-скептици, антиваксъри, теоретици на конспирацията и неонацисти. Все едно неонацистите имат нещо общо с останалите групи. ЕС и той яко е прогнил ама ше го разберем късно и по гаден начин.

11

Анонимен

преди 1 година

Е, те в немско скоро и книги ще почнат да горят. Ще се оправдаят с отоплението, ама ние си знаем че им е наследствена страст.

10

Анонимен

преди 1 година

Вие не помните ли, че Русия също глоби "Телеграм" за разпространение на Нелицеприятни за руските власти новини за войната?