29

Велина

преди 1 година

Това са платените протестъри на Сандов и Белев.

28

Рали

преди 1 година

Е те са 6 човека! Нелепо е!

27

Васил

преди 1 година

Точно Сандов и Белев нямат нещо общо с природозащитници, тъй като ся едни обикновени печалбари.

26

Арон

преди 1 година

Това са псевдо природо защитници. Само гледат да лапат и който им плати да него работят. Като взимаха милиони от МОСВ И ИАОС си траяха . Сега ще стане същото ще им дадат две три поръчки и ще влакната.Както си казва Га яде кюфтетата не рева!!

25

Анонимен

преди 1 година

Зелените талибани доста пакости сътвориха. Гадове продажни

24

Уау

преди 1 година

Тези са защитници на природата, колкото аз съм самолет, лодка или трамвай.

23

Анонимен 001

преди 1 година

До Жеко Ти спирал ли си ги, че знаеш за какво иде реч или клечиш пред министерството?

22

Весел

преди 1 година

До ЖекоЗащото карам камиона...

21

Жеко

преди 1 година

До Весела ти що не отидеш да спреш камионите и сечта?? Тогава да видиш за какво иде реч!!!

20

Анонимен

преди 1 година

до 18 Има вариант,при който цялата двупосочна магистрала минава извън дефилето,а стария път остава действащ,двупосочен и резервен,за по-лесно движение между населените места в дефилето.Сега ще има половината в дефилето,от части през стария път,остава частично стария път за разни връзки и другата половина извън дефилето.Да не говорим каква мизерия ще е в самото дефиле при строителството и бъдещи ремонти и че завоите в дефилето няма да дадат възможност дори за 90км/ч.Проекта е пълно недоразумение.

19

Весел

преди 1 година

Защо тези природозащитници не отидат да спират резачките в гората и да лягат пред камионите натоварени с тонове незаконна сеч на дървената мафия, а се занимават с Кресна?

18

Анонимен

преди 1 година

Полезни ***. Зомбита на Белев и зелената мафия.

17

Пенсионер

преди 1 година

Тия откраднаха много пари,как мога да се докопам до тях,че с тая пенсия за никъде не съм.

16

Анонимен

преди 1 година

На Кресна не може да няма път.Това е международен път,част от магистрала Струма.По-добро решение не може да се има.Сегашния път-към Кресна,а обратния-от другата страна на реката към Симитли.По-добре е от копаенето на тунели,подземия ,пещери и прочие.Човешкият живот е по-ценен,а и не виждам унищожаване на природата,освен засягане на интереси,които плащат за протести.

15

Анонимен

преди 1 година

Като спасим Кресненското дефиле като принесем в ритулано жертвопринушение десетина души всяка година - колко възвишено, типично за екоталибанската социопатска секта

14

Къф е усмихнат

преди 1 година

Сандьо, загърнат в украинския флаг. Преди няколко месеца агитираше за още оръжие в Украйна. Виждал ли е на какво прилича природата, там където се водят бойни действия? Едва ли има друг такъв ходещ оксиморон като нашия Сандьо - хем сме зелени, еко и меко, хем сме кръвожадни ястреби. Не се и съмнявам, че "по негово време" се е водила именно такава лицемерна политика.

13

Анонимен

преди 1 година

Виждаме и траBеститa Данита Заричинова с неграмотно написан надпис! Завалийката още от студентските години наблягаше на леки наркотици и поркане на бирици по планини и чукари, съпроводено с торене на горите!

12

Куку

преди 1 година

ами да не се спира министъра има и др.паркове да продължи той да не мисли ,че те вършат някаква работа спокоен пристън на наши хора и пенсионирани величия от системата на синекурни длъжности.

11

Анонимен

преди 1 година

Те така, както са се наредили, директно с АК47 у тиквите на тези зелени изнудвачи.

10

Анонимен

преди 1 година

Да видим, проект който прецаква био разбообразието, дефилето и накрая се получава "магистрала" по която колите ще се движат по едно трасе в посока границата и по-друго в посока от границата към София и еднопосочни движения между населените места... Вместо проекта, дето трябваше да заобиколи дефилето от по-голямо разстояние и да е магистрала и да е готов още преди години, но той не беше даден от "правилните хора".