27

Анонимен

преди 1 година

СЛЯП ЛИ СТЕ ДОЦЕНТЕ,БУДА ВЕЧЕ Е В ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ?!!

26

До политиците !

преди 1 година

Българите няма да участват във война, ако конфликтът се разшири ! Българите ще емигрират във всички посоки, както направиха руснаците ! Ще си останете в Народното Събрание да си приказвате на воля и от сърце ! САМИ !

25

Анонимен

преди 1 година

Елемвнтарен и отвратителен костовист.Фашист.

24

До 23

преди 1 година

В грешка сте. Съветниците на президента следят всичко с ключова дума "Радев"

23

Анонимен

преди 1 година

Аре де нали гроп спечелиха ! Искам си евтиния бензин !!!!! Кога ще спираш инфлацията бойкоооооооооооу ?

22

Анонимен

преди 1 година

Г-н доцент, ама президентът Радев не чете този сайт, та да разбере какъв акъл му давате. Язък!

21

Анонимен

преди 1 година

какео време ? изборите бяха на 2 Окт , резултатие бяха ясни на 3 Окт ,а още не е имало и едно събрание. Ако из имам съшата работна етика да са ме уволнили много отдавна . Никой не ви е пращал в парламента да се харесвате ,а да работите .Примерно ДБ,ПП и ГЕРБ имат много сходни програми и геополитическа ориентация, но видиш ли на Кирчо и Христо ББим бил корумпиран . Ако е така - вадиш доказателства и го осъждаш , ако не сядаш си на Д-то вършиш работата за която си изпратен.

20

До 15

преди 1 година

И ако не се одобри от Черепа в Дубай.

19

Анонимен

преди 1 година

Не Радев, а Божков забърка това с ПП-то си. И ще кандидат само, ако Рашков е с пост. България не ги интересува. Чашков, та Чашков. Ще речеш да е национално богатство това бостанско плашило!

18

Анонимен

преди 1 година

Точно Радев забърка целия този хаос с вдигнатия си юмрук ! Тези избори струват на държавата ни милиарди ,докога?

17

112

преди 1 година

Парите за нови избори са като пари за семки спрямо заемите, кражбите и корупцията, на която ни подлагаха и гербаджиите, и киро-корнелите. Трябват нови хори. Факт. И дай боже населението да прозре, че трябва да гласува, иначе ще има по много от същото...

16

Анонимен

преди 1 година

Експертен кабинет

15

Анонимен

преди 1 година

Радев да даде време на партиите да си скалъпят далаверката под ръководството на Сополона и ***.

14

Вие не разбрахте ли,

преди 1 година

че няма да има правителство, ако съставът му предварително не е обсъден на "Позитано" 20 и одобрен от Кремъл? 33 години се мъчим да се измъкнем от тази хватка, но не се получава.

13

Анонимен

преди 1 година

До До асанка А бе ти му се смееш, но и в нашата история, и по света това е нещо, което се случва тогава, когато в някоя държава се нароят много партии и всяка от тях хем драпа за власт, хем тегли каруцата в различна посока. Нещо като "Орел, рак и щука", умножено по 30. Тогава на военните им писва и тръгват да налагат ред.

12

123

преди 1 година

копейкин, онази смешка янев, диванната мумия слави, доган - все руски слуги.Дробене на електората, липса на правителство.Това е целта.И накрая чорапа ще пусне оферта за през. република по наредба на мУтрафончето.Добрия комунист е мъртвия комунист!

11

Анонимен

преди 1 година

Колко милиона ще ни струват още едни избори?

10

Хмм...

преди 1 година

Кво време искаш ти бре Калинков? Или правите кабинет до пролет, да изкараме някак зимата или пак нови избори. И ако ще правите въобще нещо смислено, то това трябва да е бюджет за 23 година. Ама като ви знам кви сте....пак ще се скарате, някой ще го играят обидени или ощипани и може бюджет и да няма.

9

силно учудЕна

преди 1 година

Колко бре Малинка, до нАпролет ли да ги чака?!

8

баба мара

преди 1 година

избори 2023 г с нови хора с тези дето са сега в нс с траншовете от ес есвършено камък върху камък няма да остане в българия