6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 : точно така драги. Аристократизма е наследствен. Докато баба ми е била в топ 10 на най-добре облечените жени в стара софия, твоята е събирала дрехите си в един скрин. И докато майка ми ме е разхождала с количката в борисовата градина твоята е въртяла минeTи за да вземе софийско жителство, и пак не е успявала.

5

Анонимен

преди 1 година

до 2, каква класа си ти бе, с0п0л, програмистче взема 4-5 хиляди и вече класа бил, доскоро си дрисkaл по двора. Аристократизмът е наследствен.

4

9

преди 1 година

Какво давате трибуна на някакви си незнайници дето сричат говорейки.

3

до 2

преди 1 година

По принцип и къщата е жилищна сграда и статистиката влиза тук. Доста хора построихме нови къщи и се изнесохме покрай КОВИД вълната. За класите си повече от прав. Но си има квартали и сгради, в които е трудно да попадне някой аутсайдер, освен ако не е продал ниви на село и не е купил 10-годишно БМВ и кутийка НА София. Такива има доста и моментално се познават. А за къщата си повече от прав- имам 5 апартамента в София и къща в Симеоново, за които не искам да чуя. Изнесох се на 25км от града.

2

Пич

преди 1 година

Радваме се, че администрацията на Баце взима подкупи като невидяла. Че нещо джобовете им бяха изтънели.

1

Програмист

преди 1 година

Жилищни сгради? Не, мерси. Не искаме общежития. Успелите хора си купуват къщи, желателно в район дето лоулафърите не могат да си позволят и да помиришат. Класите не трябва да се мешат.