13

КОВИД v.3 бета

преди 1 година

Американците се похвалиха че са направили подобрена версия със 80% смъртност при лабораторните животни. Чакаме рилиза!

12

О хо хо

преди 1 година

АЙДЕ СТИГА С КОВИДА!!! НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ!

11

До 7

преди 1 година

Китай вече е най-голямата икономика в света по Паритет на Покупателната Способност. Освен това в Китай се произвежда над 1/3 от всичко материално произведено на планетата.

10

Анонимен

преди 1 година

То в Китай и един да регистран ще е новина.

9

Говори се, че дори

преди 1 година

сега Китай е 1 икономическа сила в света, просто запада няма топките да си го признае. Освен това, ако се замислите, цялата ни представа за това какво се случва в Китай, Северна Корея и дори Индия е плод на години обработка с *** статии и репортажи, написани от западните медии. Единствения по-балансиран поглед върху това какво представлява Китай до сега е представен от Джон Пилджър. Всичко останало е просто хвърляне на помия по адрес на опонента.

8

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Последните четири коментара са деградирала комунистическа пасмина...ех ,жалко че чичо не можа да ви довърши!Сега щяхме да живеем в един по-чист свят ,без червени ***!!!

7

Анонимен

преди 1 година

ККП си провежда конгреса и изобщо не ги интересува,какво мислят за тях на запад.До като на запад непрекъснато мислят какво се случва там.А животът си тече и Китай икономически ще стане първа икономическа сила в Света до 2025г.

6

Анонимен

преди 1 година

Щом се оцелели хиляди години, ще оцелеят от лабораторния вирус.

5

До 4

преди 1 година

Така е! Странно ми е какво щеше да се говори по медиите ако Китай беше възприел Шведският модел и жертвите бяха милиони. Щеше да е пълно със заглавия: ПРОВАЛ НА УПРАВЛЕНИЕТО, БЕЗХАБЕРИЕ НА ВЪРХУШКАТА, ПРАВОТО НА ЖИВОТ В КИТАЙ Е НЕЗАЧЕТЕНО А ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕХАЕ и тн и тн

4

Анонимен

преди 1 година

При тази огромна гъстота на населението и голям процент възрастни хора, които живят под един покрив с младото поколение, Китай не можеше да си позволи да остави вируса да вършее из терирорията им. Старото поколение там играе изключително важна роля на спойка на обществото. Нещо което на запад не се осъзнава. Пълно е с пасквили по новините, в които се говори само за драконови мерки и тирания. Броят на спасените хора някак си никой не му обръща внимание.

3

Анонимен

преди 1 година

на кой му пука?

2

До 1

преди 1 година

Хайде да изчакате асанка да напише първа А...

1

Зозо

преди 1 година

Е и? Никой не го е еня.