212

А ти Неуважаеми

преди 1 година

До Анонимен 219.....Какъв си по народност,че нещо не се разбра.Българин,или "македонец".По-вероятно е второто,а че ние Българите ЗНАЕМ историята си говори и самия факт,че се зъбим както ти се изразяваш на "македонците"!Зъбим се,защото защитаваме нашата собствена история,нашата кръв и нашата родова памет!А ти?Ти си само поредния платен драскач и твоите минуси са само наши ПЛЮСОВЕ!

211

факт

преди 1 година

от създаден като теб от турски тираджия..какво да очаква човек,освен глупости

210

да

преди 1 година

хем да сме фашисти и татари..хем да сме им спонсор..че и приятели хахахахахахатоя вече от безсилие дав отклонения

209

Ти къде си учил

преди 1 година

До Анонимен 227....Бе Аланкоолу?Да не би в някоя школа на КГБ?Или пък си кадър на Магаданския университет по политически науки?Щото ако беше учил в някое НОРМАЛНО училище където си щеш по света щеше да знаешп,че България е много древна държава,единствената опазила името си и дала писменост и култура на тези,дето уж ни били създали!

208

Анонимен

преди 1 година

"Спонсорират" се държанките. Да не казвам за какви дейности. Тоя сам да се сеща Македония и македонците български държанки ли са или не. Иначе ще излезе, че на тези им трябваме само за да им даваме пари.

207

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "България е измислена и създадена от Русия"__ НЕ ПОЗНА,РУСКАТА ДЪРЖАВНОСТ Е СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ!!! ПОНЕЖЕ РУСНАЦИТЕ ГИ Е СРАМ ОТ ТОЗи ФАКТ СА ИЗМИСЛИЛИ ЕВТИН ТРИК - НАРИЧАТ БЪЛГАРИТЕ В РУСИЯ БУЛГАРЫ,А НАС БОЛГАРЫ!!!

206

Анонимен

преди 1 година

България е измислена и създадена от Русия.Жалко,че Австроунгария се е намесила и е оставила да съществува самостоятелно.Ако бяхме под шапката на Русия сега нямаше да има проблем с Македония,защото и тя е създадена от Русия.

205

Анонимен

преди 1 година

България се отнася като нео -нацистка и фашистка държава с Македония.

204

Анонимен

преди 1 година

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СТРЕПТОКОКАТА И МИЦОКОКАТА? СТРЕПТОКАКАТА МУЖЕ ДА ВИ ПРЕДИЗВИКА ГАНГРЕНА, А МИЦОКОКАТА ГАНГРЕНЯСВА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ !!! УСПЕХ МИЦОКОКА, ПРОДЪЛЖАВАЙ ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА!!!...

203

Анонимен

преди 1 година

Как не ви писна от тези макета! Те не са българи, приемете го! И да бяха...повече ***! Поне да бяха по- добри от нас да има смисъл толкова да ги толерираме и да се пънем!

202

Нюанс на мислене

преди 1 година

Сръбски писачи пишат:"Мине Василий удари ни един пердах,мине Самуил и той ни удари пердах!Няма война между българи и гърци а всичко това е конспирация срещу сърбите"................................Великия Сръбски Император Стефан Душан но далеч по късен от БЪЛГАРСКИТЕ със подслушването разгадал Боулгръцкоуму народно че били Телериг Християните на Константин V Копроним та от "С Копроним" та Скопие е Българско и затуй го избрал.....ОХРА е КАФЯВ цвят.......Сърбите ЛЮБОПИТНИ за нас ДРЕВНИТЕ

201

От Вселената

преди 1 година

Как може нашите братя българи от македония по времето на Титовска Югославия така да се потдадът на кастрация - семантична дисекция на обезродяване на българите в Македония, обругаващи Родината на дедите си и обричащи се на смърт, режещи корените на пра дедите си.

200

От Вселената

преди 1 година

Ле, ле малееее вижте как се е уплашил Мицкоски Москвича на снимката с очилата и маската. Той много добре знае, че сpрaнeтo управлява дyппeтo. Щом сpрaнeтo управлява дyппeтo, това означава, че това що е ял и пил на маса предния ден управлява изказванията днес по медииите. А я си представете, че Мицкоски има зaпппeк и се изказва по медиите след като е карал Москвич.... ко ке праим?

199

Анонимен

преди 1 година

България е мъжкарска държава и никога не се е отказвала от своето - МК е българска и това трябва да е ясно. Който не е готов да умре за Б-я трябва веднага да бъде изгонен от тук все пак разни АЙ-ти нeщacтници в живота бай Тошо ги създаде защото той играеше със всички и с изтока и запада.

198

ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Хахах тия нищо не са видяли ни ако се отнасяхме гpъбиянската с тях нямаше да им даваме паспорти, нямаше да им подарим танкове, нямаше да им дадем евтин ток и нищо. Тия са г-н никoй.

197

От Вселената

преди 1 година

Аз съм Мицкоцка, очилата, Маскирана Муцунка и Мяуча Мяу, Мяу, Мицок, Мицок - от север дойде Мечок, Мечок. Мойта Муцунка Мирише на Мастика понеже в област Маке всички Мяучат: "Искаме да пиеме Мастика, понеже сме Маке, Маке, Меки Мекици с изпъкнали Мъжки гърди и пълни с Мляко, Меки МиКиЦи!

196

toti

преди 1 година

С вас вече никой не разговаря и се опрвяйте сами ,както до сега...правете си паметници,кълнете се в вярност на Александър велики...живи здрави да сте.....

195

От Вселената

преди 1 година

Мицкованчо лети като Муха над област Северна Македония и си мисли, че е като Мухата Цеце - живееща в Африка и напридошла заедно с Данайците от Етиопия да боцка Бялото население - Белазките - Българите на Балканите, да прави и той колонии и да разединява населението на Балканите!

194

От Вселената

преди 1 година

Аз съм Мицко хубавеца, вечния ерген. На Мицковански полуостров нема друг кат мен! Влюбени са в мене всички и Лисици и Мушици, блазе чловеку като мен.

193

От Вселената

преди 1 година

Мицкованчо - хитрата лисица се Маскирал с Очила и едвам диша под Маската, докато се изказва на Мицковански език, че Област Македония от утре ще се казва Мицкования!