17

Анонимен

преди 1 година

Май не осъзнавате, че единствената причина ГЕРБ да се правят, че строят е за да крадат. Пътищата ни (както магистрали, така и градски, където са техни кметове) се строят абсурдно скъпо, невероятно некачествено и изключително бавно. Всички фирми, които строят и ремонтират тези пътища са обвързани с няколко човека близки до ГЕРБ. Така им се правят договорите, че след една година пътя вече като е за ремонт, да им се заплати и ремонта. И така всяка година хранилка и ремонт на ремонта

16

д-р Исня

преди 1 година

Защо го правят толкова сложно. Да си преведат парите по личните сметки и да пишат, че сме си платили таксата мутри. Така хем ние няма да се лъжем, че имаме магистрала, хем и бандитите ще са доволни, че не се налага да лъжат. Сега ние си мислим, че имаме магистрала и като стъпим на нея се трепеме, защото нищо не става от нея.

15

ХРАНИЛКА

преди 1 година

Още една ГЕРБАДЖИЙСКА отсечка хранилка, през година ще се извършва "текущ" ремонт за милиони без гаранция. Хранилки..хранилки....хранилки.............

14

Евала

преди 1 година

Колкото и да лаят по.миярите ***, фактът си е факт: ГЕРБ строяха магистралите , а ПП откраднаха милионите за строежа им и си напълниха шкафовете.

13

Да напомня:

преди 1 година

този участък беше почти завършен, когато с гръм бе свалено правителството на ГЕРБ. Последва двегодишно отлежаване и днес - тържествено откриване. Същото се случи и с магистралата между Благоевград и Симитли. Бе стопирана от харвардските експерти и едва преди няколко седмици все пак бе пусната. Междувременно пълният със завои стар път взе каквото можа от спортуващите по него джигити - кога ламарини, кога здраве, кога животи...На тези малоумия им викат "продължаваме промяната".....

12

?!?

преди 1 година

След две години откриват оставенета от Борисов готова отсечка на магистралата. А различните причини поради които не беше довършена, както ги наричат тук си имат имена Рашков и Петков. За последните две години тия откриха две неща и двете построени от Борисов: Връзката с Гърция и това. Това са две години правене на нищо.

11

Анонимен

преди 1 година

Банкянския крадлив оскотял арестант ли ще кълца лентата?

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 то като си глу пав е за цял живот

9

Анонимен

преди 1 година

До 1: грешка. Този участък е бил краден от ГЕРБ, както и много други техни проекти. А след това, когато най-накрая някои се опитаха да им секнат източванията, логично строежа спря. Сега, след като открият този участък, тепърва ще жънем успехите на твоята любима партийка. Демек ще броим часодвете до пъевия ремонт.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен3 смени си хаповете копейко продажна

7

do 4

преди 1 година

ама поне има участък,а ППБСП една плочка не нова, а стара не залепиха за 2 години

6

Анонимен

преди 1 година

Добре ,че беше боко да ви го построи

5

Анонимен

преди 1 година

Ще откриват ремонт на ремонта

4

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

преди 1 година

Значи вече е време участъка да го затворят за ремонт :)

3

Анонимен

преди 1 година

Не е важно колко е дълга,а колко е дебела, защото дебелината е обратно пропорционална на тежестта на купищата евра и тонове кюлчаци в шкафчинциту на сикаджията. Тънка като *** за баница магистрала, означава пращящо по шевовете шкафчинци.

2

Анонимен

преди 1 година

Те па пуснали нов участък, а си помислих че са направили корекции в дъгите на завоите да стават за скорост от 140 км.

1

Анонимен

преди 1 година

Този участък беше построен от правителството на ГЕРБ, а го бавиха две години без да го открият, за да си припише някой незаслужен успех!