37

Анонимен

преди 1 година

За такова постижение според мене е срамно да не присъства на откриването Байдън, Путин и Папата да я освети, че то следващите 16км ще са след 200 години. Те поканили некакви министри и депутати, алоууу то 20% от населението на БГ са били вече депутати и министри

36

Анонимен

преди 1 година

16,3 километра е задръстването от Ботевград до Витиня. 50 километра от София до Ботевград за 2 часа.

35

Анонимен

преди 1 година

Леле колко милиона за 16 км.. или Милярда ? 2 години закъснените.. да ходи да реже някой от работниците лентата , че е срам за 2 години работа. Хората на вънка за 2 години правят магистрала от 200 км..

34

Реалист

преди 1 година

Борисов е единственият, който е построил нещо в тази държава! Що не кажете какво е построено, откакто Радев спретна преврата? Борисов не е на власт ще стане две години! Единственото с което могат да се похвалят Харвардските мошеници е нови заеми, инфлация и огромен дефицит! Както казваше Чалгата,"...вървят едни милиарди , а в държавата пари...няма"!

33

Анонимен

преди 1 година

"Предстои новият участък да бъде открит" Не видях дата да пише ,че то това откриване предстои от 2020 г ....

32

Коце

преди 1 година

Боко=Затвор

31

Алооуу,

преди 1 година

Първият път , когато правителството на Борисов изкара "излишъци", и веднага внесе в сметките на държавната АПИ 1,4 милиарда за строителството на Хемус! После ПП-тата измъкнаха близо половин милиард, и го профукаха незнайно къде! Пенсионерите ги били "изяли"! И някой чу ли отговор на въпроса , къде изчезнаха 9 милиарда за декември ? Някой да е чул Кокорчо да е дал отговор?

30

Радослав

преди 1 година

До Биволъ: при Боко се залагаха изкуствени излишъци за да може накрая на годината ударно да се харчат безотчетно пари от бюджета! Това беше елементарна врътка която хем ги изкарва светци, хем не им се налага да гласуват в НС абсурдни разходи. Затова попаднахме в ситуации на инфаус поръчки, извършени дейности срещу обещания за плащания които дори не са заложени в бюджета и куп други порочни практики! Просто искаха да си харчат пари без да се налага да дават обяснение в НС и пред народа!

29

Анонимен

преди 1 година

Забавяне от крайния срока за пуск с над 2 години за 16 километра. Остават още около 300 километра, т. е. около 18 пъти по толкова колкото сега пускат. Сметнато в години само забавянето за тях ще коства 36 години, а строителството далеч повече. Още не се е родило поколението, което като се пенсионира ще може да се разхожда из България по магистрала Хемус.

28

До Биволъ

преди 1 година

С над 35 млрд заеми ни остави Бойко. А да не говорим, че когато той управляваше макроикономическата рамка беше съвсем различна - нямаше пандемия и последствията от нея, нямаше и война и последствията от нея. Света беше в икономически растеж. А той - остави ни на дъното по покупателна способност, по пенсии и заплати. На дъното по свобода на словото. Но на чело по корупция. И явно е промил мозъците на такива калинки като теб. Който иска да го хрантутят на държавна хранилка сега мрънка

27

Анонимен

преди 1 година

Поправка -4,9 километра без 200 метра, с не 49 километра. Няма и 4,9 км за толкова години управление на ГЕРБ.

26

Анонимен

преди 1 година

При Бойко средствата за магистралите потъваха в чекмеджетата и при ГЕРБ пуснаха в експлоатация само 49 километра без 200 метра от Хемус. Без Бойко пуснаха тези 16,3 километра

25

???

преди 1 година

"16.3" - това какво е? На български има "16,3", а това с точката какво е?

24

До Баце Боцко

преди 1 година

Да де, ама в момента не управляват ПП. Те управляваха няколко месеца, а не 12 години. И за да тръгне всичко да върви както трябва да се махнат тези гербаджийски фирми, които ще саботират всичко.

23

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ откраднаха средствата за строежа на магистрала Хемус за 12 години напред. Въпреки ГЕРБ, успяха да пуснат тези 16,3 километра.

22

бРаво

преди 1 година

Браво на шопите, за 5 години успяха да изградят 16 км. Слава на Русия, че ни направиха страна!

21

Баце Боцко

преди 1 година

А да видим след две години,какво ще е построено по тая магистрала от ПП,па тогава да направим сметка кой е по крадлив!

20

Анонимен

преди 1 година

Добре, че махнахме ГЕРБ та построихме поне тези 16,3 километра от Хемус.

19

Хасан Бабикян

преди 1 година

Благодарение на ГЕРБ! Сега някакви *** ще я откриват.

18

Анонимен

преди 1 година

Още 60 години и сме готови