10

щом

преди 1 година

се налага рокади винаги и за който трябва

9

Патрулка

преди 1 година

След като служителите на МВР не познават и не спазват настоящото законодателство, кой очакват да го спазва?

8

Анонимен

преди 1 година

Не само там а са навсякъде.И в трите власти че и в държавните институции.Престъпната каста,убива всяка истина и създава фашистки режим,за да граби безнаказано.Умишлено се прикрива истината,за да тържествува мракобесието и да се пдържа страх у Народа,Суверена на Държавата и владетел на територията,наречена България от векове.

7

ставри

преди 1 година

мен пък ми хареса идеята да се уволнят всички и после с конкурс да се прави ново МВР с четвърт от настоящия щат, само нови хора и такива без връзки с ДС и боймовите канали и мръсотии

6

Анонимен

преди 1 година

Борисов уби България

5

Д-р Исня

преди 1 година

От 1990 в полицията се назначават перспективни крадци и криминални престъпници с една единствена цел - бандитите да си осигурят охрана и да няма ред. Бандитите обичат безредието, само така могат да си правят каквото си искат. Политиката идва от мафията и тъмните среди. Правителството просто работи в тяхна полза, защото впиването е толкова дълбоко, че няма избор.

4

Закривай

преди 1 година

милицията наново. Пожарна, гражданска вън от милицията!

3

Борей

преди 1 година

Е , как така да участват едновременно в престъпни схеми на държавата и да не са в същото време престъпници ? Истината е , че ние сме и жертвата и виновните това да продължава.

2

Истина

преди 1 година

От днешните "полицай" по -големи престъпници Няма !!!!! Само депутатите могат да ги изпреварят !!!!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Борисов и Цветанов напълниха МВР с мутри, шофьори на мутри, наркодилъри и шофьори на накркодилъри. Борисов беше именно такъв - шофьор на Маргините в СИК.